Get to know - Jacob & jeg

Godaften Ladies.

Der er sikkert ikke ret mange af jer der kender til min kæreste, Jacob. Jeg har nævnt ham et par gange efterhånden på bloggen ihvertfald og i har helt sikkert også set billeder af ham på min IG.

Eftersom at jeg har været anderkendt for at have forskellige krav til hvordan jeg ville have min kæreste skulle være synes jeg det kunne være ikke mindst sjovt men også rart hvis i lærte både Jacob bedre at kende men også vores forhold. Også for at vise jer at jeg altså slet ikke er sådan og at jeg slet ikke har sådanne krav til min kæreste. (Så er Jacob ihvertfald også typen, der var skredet for længst) haha.

Derfor har jeg lavet en Q&A til Jacob & jeg for at i kan lære os individuelt bedre at kender men også vores forhold. Btw er Jacob også en meget privat person, hvilket også er derfor at jeg ikke skriver vanvittigt meget om ham eller ligger mange billeder op af ham her på bloggen. Dog har jeg alligevel lokket ham til en Q&A.

Der er ingen dumme spørgsmål, i er mere end velkomne til at spørge frit fra ♡

Synes godt om

Kommentarer

Mille Sofie
,
Hvordan mødte I hinanden og hvor lang tid har I været kærester? Har i planer om børn?
Camilla Mikkelsen
,
Hej Melanie .. Nu hvor man så dig i for lækker til love, med alle de krav du havde til en kommende kæreste. Hvad var det der gjorde det blev Jakob? Lod du alle dine krav falde eller havde Jakob bare hele pakken? Rigtig god aften! ☺️
Camilla
,
Hvordan har du det med at Jacob ikke skilter med dig på ig? Og Jakob er det bevidst af melanie kun sjældent ses på de profil? Hvad er jeres forskelle og ligheder? Hvilken betydning har disse for jeres forhold? Jeg kender fra mig selv at det kan være svært hvis man ikke har de sammen ønsker/interesser i fritiden. Hvad beundre og respekterer i mest ved hinanden? Hvad hader i mest ved hinanden?
Sascha,
Har i tænkt på forlovelse? Og kunne i tænke jer at lave jeres eget program? 😊
Madebysascha.
Simone
,
Hvad er det bedste og værste ved hinanden?
Melanie
,
Hvad faldt du for ved Jacob? Bliver Jacob stadig genkendt på gade efter at han har været med i paradise hotel?