Get to know Jacob & jeg - SVAR

Hej Ladies!

Tusind tak for alle jeres fine spørgsmål, vi har nu forsøgt at svare på hver og et! Jeg føler at det er mig der bare 'snakker', men Jacob er en mand af få ord. haha

Hvordan mødte I hinanden og hvor lang tid har I været kærester? Har i planer om børn?

Vi mødte faktisk hinanden i byen & det hele startede med - you know what.. Vi begge gik i byen hver weekend og det endte faktisk med at vi så var sammen hver weekend. Efter nogen tid med det, ville jeg godt to the next level med Jacob, for jeg synes han var ret interessant. Jacob havde altid al verdens undskyldninger for at vi ikke kunne ses og brændte mig faktisk af konstant. Så var der en dag hvor jeg havde blærebetændelse og skulle ud og købe penicillin. Jacob boede på daværende tidspunkt omkring bispebjerg hospital, så jeg sagde til ham at jeg alligevel skulle derud og hente det så jeg var jo i nærheden. You know what this leads to... Jacob løb tør for undskylninger og var nødsaget til at se mig. Til hans nok så store overraskelse hyggede han sig helt vildt og så tog vi den derfra. Ikke just den mest romantiske historie, nok heller ikke kærlighed ved første blik - men sjov er den da og det blev til den store kærlighed!

Vi har planer om børn og vi glæder os rigtig meget til det skal ske. Vi har dog nogle ting vi godt lige vil opleve sammen først, så som at rejse og finde et ordenligt sted at bo(da vi ligenu bor til leje i en 2vær.) Så der går lidt endnu.

Hej Melanie .. Nu hvor man så dig i for lækker til love, med alle de krav du havde til en kommende kæreste. Hvad var det der gjorde det blev Jacob? Lod du alle dine krav falde eller havde Jacob bare hele pakken?

Jeg er så glad for at jeg har fået dette spørgsmål, så jeg kan gøre lidt rede for hvordan landet ligger. Jeg vil godt pointere én ting. Da jeg var med i FLTL havde jeg aldrig haft en kæreste, så jeg vidste ingenting om kærlighed. Og mange af de ting jeg sagde var enten pure spil for galleriet, eller ting jeg sagde fordi jeg rettere havde et større problem med mig selv end med andre. Hvis det er kan i læse meget mere omkring min optræden på tv i Time to talk truth 1 & Time to talk truth 2. Så jeg vil sige at de 'såkaldte' krav var slet ikke nogle jeg tog højde for ifht. mit forhold til Jacob og om Jacob havde hele pakken? Det ved jeg ikke, men han havde ihvertfald den pakke der skulle til for at feje benene væk under mig. Jeg er ligeglad om Jacob har penge, det ville aldrig ændre på hvor højt jeg elsker ham. Jeg er også ligeglad med hvilken bil han og han har to cykler, den ene har jeg givet ham i fødselsdagsgave og jeg elsker at cykle ture med ham. - Bare for at gøre det helt klart overfor jer, at jeg altså SLET ikke er som jeg optrådte på tv. Jeg ved godt det hedder reality - men det er den totale modsætning er hvad der er virkelighed.

Hvordan har du det med at Jacob ikke skilter med dig på ig? Og Jacob er det bevidst af melanie kun sjældent ses på de profil?

Melanie: Min og Jacobs kærlighed er på absolut ingen måde styret af de sociale medier. For min skyld behøvede Jacob ikke at skrive noget om mig på sin IG. Men synes da han 'skilter' med mig ifht. at jeg står i hans bio og så lægger han billeder op indimellem. Men det ved jeg ikke - det er ikke noget jeg har tænkt så meget over hehe. Man kan måske også vende den om og sige at jeg 'skilter' ligeså meget med ham som han gør med mig.

Jacob: Det er ikke noget jeg tænker over. Jeg dyrker min træning meget i gennem min instagram, så det er det jeg bruger den mest til.

Hvad er jeres forskelle og ligheder? Hvilken betydning har disse for jeres forhold? Jeg kender fra mig selv at det kan være svært hvis man ikke har de sammen ønsker/interesser i fritiden.

En af vores forskelle er klart at være socialt anlagt. Jeg er meget socialt anlagt, hvilket Jacob på ingen måde er. Det har givet os en del udfordringer i vores forhold, men tror vi har fundet en mellemvej og valgt at acceptere at det er sådan det er.

En anden forskel er at Jacob er rigtig godt til at lade et skænderi ligge og komme videre med det samme, hvor jeg er typen der kan bære nag i 100 år. Jeg kan bare ikke se hvorfor at jeg skal acceptere med det samme at han har skidt i nellerne, gjort mig sur eller whatever. Men jeg ved det ikke, måske det bare er en kvindeting? haha

Økonomisk er Jacob og langt bedre til at administrere sig end jeg er. Måske er det noget med alderen, men sandheden er nok bare at sådan er jeg. Det giver selvfølgelig også nogle udfordringer, især når man er fælles om det hele.

En lighed er vores temperament. Vi kan virkelig blive lige hidsige, jeg måske lidt mere, så det er klart også en udfordring.

Vi er begge lige tossede. Vi gør mærkelige ting og skaber os åndssvagt til tider, men det er rart og afslappende når man kan være 100% sig selv.

Vi er begge SÅ dovne til at lave mad. ÅH hvor ville jeg godt ønske at vi kunne blive bedre til det. Vi har for vane at købe salater stort set hver dag og det er så dyrt & føler vitterligt at man smider penge ud af vinduet.

Hvad beundre og respekterer i mest ved hinanden? Hvad hader i mest ved hinanden?

Melanie: Jeg beundre Jacob så meget for altid at gøre ting godt igen hvis vi feks har været uvenner. Han er så god til at lægge tingene bag sig og tænke fremad. Det ville jeg ønske at jeg kunne. Jeg beundre ham også for hans stærke personlighed og dermed også han stærke psyke, for mig set kan han klare alt.

Jacob: Jeg beundre Melanie for hendes personlighed og hendes altid gode humør og hendes evne til altid at se positivt på ting. Og så er hun altid så god ved andre.

Der er ingen tvivl om at vi begge hader hinandens temperament. Vi har begge lyst til at pakke alt og smutte når vi er uvenner.

Har i tænkt på forlovelse? Og kunne i tænke jer at lave jeres eget program?

Vi har da helt klart talt om forlovelse men ikke noget bundseriøst. Det er nok en ting der ligger lidt langt i fremtiden. Vi mener nemlig begge at når man bliver forlovet, skal der altså ikke gå årevis før man bliver gift. Og jeg vil bestemt IKKE mangle noget til mit bryllup og det rækker pengepungen ikke lige til pt. hehe

Der er ingen af os der nogensinde vil lave tv igen. Så helt sikkert et nej fra vores begges side.

Hvad faldt du for ved Jacob? Bliver Jacob stadig genkendt på gade efter at han har været med i paradise hotel?

Melanie: Jeg faldt for Jacobs udseenede, hans charme og han arrogance - irriterende nok for arrogante mennesker kan være nok så irriterende men samtidig så tiltrækkende!

Jacob: Nej det synes jeg ikke at jeg oplever.

Jeg håber i kunne bruge vores svar, hehe. Såfremt i synes at nogle spørgsmål ikke er uddybet nok, så skriv endelig eller hvis andre spørgsmål skulle dukke op.

Synes godt om

Kommentarer