GET YOUR EYES UP FOR MAKIASH

En af de ting jeg elsker ved at være totalt beauty addict er at man virkelig får afprøvet og leget med en masse lækre prdoukter og ikke mindst opdager nye musthave brands. Jeg har for nyligt fået øjnene op for dette nye makeup brand Makiash, som giver dig rig mulighed for at genskabe modellernes look fra diverse catwalks.

Jeg blev virkelig imponeret over øjenskyggernes fløjlsbløde tekstur, som gør dem super nemme at arbejde med for enhver. For tiden har jeg også en syg obsession med highlighter og synes virkelig at min highlighter fra Makiash er perfekt til daglig brug og til alle farvenuancer.

Til at kreere dette look har jeg brugt øjenskygge trio i farven 'cold passion', og har arbejdet med alle 3 farver. Igen er disse skygger virkelig virkelig lækre, og kan især anbefale dem til jer som måske ikke er de store experts til at lægge øjenmakeup - de gør det meget nemmere for dig, da de blender sig så let og pænt ind i hinanden. På øjnene sluttede jeg af med et lag af Volume & Lenght mascara.

På huden brugte jeg Fresh & Mat primer, som virkelig var en ny primer oplevelse skal jeg lige pointere. Man kan faktisk mærke at den køler ansigtet en smule hvilket er vildt rart, og så er den virkelig effektiv til at give et holdbart & mat resultat - i love!. Ovenpå min foundation brugte jeg Perfect Finish Loose Powder, som giver min complexion den smukkeste finish og gør at min makeup sidder virkelig pænt hele dagen. Derudover brugte jeg Bronzing Powder for at markere mit ansigt let og tilføje lidt mere glød. Jeg sluttede af med Highlighter, som jeg også nævnte højere oppe i indlægget.

Til hele looket har jeg brugt mit nye yndlings Tool Kit - som er to die for! De er så lækre i kvaliteten og så gode at arbejde med.

Makaish er virkelig et lækker brand, og det er absolut ikke sidste gang jeg skal prøve nogle af deres produkter - Og du skulle virkelig prøve nogle af dem as well <3
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Mathilde Boe,
Hej Melanie, ved ikke om det er det rigtige sted at skrive på, men har haft sendt dig en mail et stykke tid tilbage. Men har ikke fået svar... 😊) Jeg er Fotograf, og har fotograferet bloggere i en lang periode til outfits billeder og sådan. Ville bare høre om du egentlig var intresseret i det 😊) Du kan se mit arbejde på www.mathildeboe.squarespace.com - du må meget gerne sende mig en mail! 😊) Knus
Bymathildeboe.dk