Ghd - på budget

Godaften kære læsere♥
Jeg ville lige lave et lille indlæg til jer omkring Ghd på budget. Det er naturligvis ikke et Ghd-jern, men det er noget der skulle være ligeså lækkert – og jeg har testet det!

Dette glattejern er fra et nytænkende koncept z.one(som i øvrigt også står bag Milk_Shake) og siges at være det tætteste du kan komme på ghd. Dette z.one tourmaline ceramic hair iron indeholder turmalin som er et værdifuldt mineral, der besidder unikke ioniske og infarøde egenskaber, som altså gør at du opnår overtrufne resultater! Teknologien som dette z.one indeholder, andvendes til at lukke hårets lag og skabe et glat og silkeagtigt hår og forsejler hårets naturlige fugt. Det giver glans, farve og fugtbeskyttelse og eleminerer statisk elektricitet, så håret skinner og du undgår frizz.

Mange frisører har testet disse z.one-jern og sammenlignet med Ghd, og kan faktisk næsten ikke mærke eller se forskel. Se dét er da imponerende! Nogle har sågar også skiftet det ud med Ghd. Det er også super godt at lave krøller med, da det har meget ’runde & bløde’ kanter. Det bliver også mere varmt omkring iforhold til mit eget Ghd-Eclipse, så synes faktisk at z.one´s er bedre til krøl. Så er der nok nogle af jer der tænker hvorfor jeg har brugt en formue på eclipse, når jeg kunnet have nøjedes med 599kr. – Den gang kendte jeg ikke til z.one. Thats why. Men kunne godt finde på at have en af disse liggende når jeg skulle lave lidt krøl! Hihi.

z.one glattejernene er hvide og fås med tre forskellige farver plader. Min frisør Kongestolen køre et tilbud ligenu, hvor du kan få jernet til 599kr + 2 valgfrie produkter fra salonen. Perfekte julegave! Ghd-eclipse kan også forhandles hos kongestolen. Jeg tror det ligger til omkring 1800kr.
2 produkter jeg ville anbefale fra Milk_Shake.

#1 - Conditioning whipped cream - jeg bruger den i håndklædetørt hår når jeg har været i bad, den giver SÅ meget fugt til håret og dufter himmelsk! Duften ligger virkelig i navnet! OG den kan også bruges som fugt til din vintertørre poter. Virkelig et musthave hårprodukt.
#2 - Endnu mere musthave til dit hår er denne '8 ugers kur' til dit hår, som jeg også før har omtalt dem 'Mirakel-dråberne' og det er de! De går ind og bygger dit hår op på ny. De er fantastiske og uundværlige. Ønsker du et sundt hår igen? at der skal gå lidt længere tid mellem frisør besøgene? at dit hår kan vokse bare lidt hurtigere? - så synes jeg virkelig du skal give disse en chance. Jeg er solgt!♥
- Imorgen står den på sommerkulør fra TanningDanmark - om jeg glæder mig! Og så skal jeg julehygge med familien.
LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Natascha Høier,
Jeg sværger, det lignede en graviditetstest på det lille billede, haha. 😃 Den tekst du bruger er svær at læse, synes jeg. I hvertfald på min computer, ved ikke om andre oplever det. 😊
natascha.bloggersdelight.dk
Inna:)
,
Du gav mig noget af et chok med det billede ,troede det var en graviditets test du holdte 😃 Men rigtig god jul til dig:) Hilsen en fast læser 😊
Maria
,
Jeg ved ikke om jeg er den eneste, men skrifttypen på din blog er meget irriterende at læse. Når man skal fokusere så meget på at læse dine indlæg, har man ikke lyst til at følge bloggen.
Trine
,
Hejsa! Har også lige købt dette, men ved du hva maks temperatur er? Og om man kan regulere temperaturen 😊
Itsmemelaniedk
,
Kære Trine. Det ved jeg faktisk ikke så meget om. prøv evt at se på nettet om du kan finde nogle beskrivelser på det? eller spørg der hvor du har kæbt det. håber du finder dit svar! kh