#Girls'n'horrorkindafriday

Sidder lige i bussemanden på vej hjem til Sam, og blogger. Det er det eneste tidspunkt jeg kan nå det Idag, og vil jo rigtig gerne blogge til jer<3 + jeg selvfølgelig også gerne vil ønske jer alle lidt held til på fredag D.13s dag! - hvis det ikke allerede er forsent! Hvis jeg skulle være 'ramt' af fredag D.13, må det være den noget så irriterende influenza - som jeg iøvrigt overhovedet slet ikke behøver - som er ved at snige sig ind over mig. Buuh! - Men det skal ikke holde mig fra en hyggeaften med nogle rigtig dejlige piger! Så den står på fredag d13 tema (ofcorse), med gys og ren hygge! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst har set en gyser, fordi jeg er en pussy hvad angår det(undskyld mit sprog, men det er altså det helt rigtige ord!) - so im excited, især fordi jeg skal tage hjem alene senere :D.

Mit OOTD, er inspireret af en af mine rigtige gode veninder som altså bare altid lige er et skridt eller to foran mht. Mode. Menu har jeg altså valgt at træde i hendes fodspor, lidt hurtigere end jeg normalt ville have gjort. Jeg stod faktisk da vi shoppede i Creme Fraiche her først på måneden, med denne her cardigan og synes den var helt vildt fed. Men alligevel sagde jeg, aaaarh jeg tror ikke det er mig (endnu). Men efter at have set hende style den, gav den den fulde tilvænning og så måtte jeg eje den! Jeg har stylet den med en sort tank top, en grå højtaljet nederdel fra Creme Fraiche og et par sorte sneakers!
Se hvordan min veninde Julie har valgt at style denne super fede cardigan lige HER.

Creme Fraiche har fået vildt mange lækre efterårs nyheder hjem! Og det fejre de ved at give 25% rabat på ALLE varer på webshoppen fredag, lørdag og søndag! Du kan se alle de nye fede varer lige HER
Håber i alle får en LUCKY fredag D.13!
LOVE M

Synes godt om

Kommentarer