GOING BACK TO NORWAY

JEG SKAL TIL NORGE IGEN! Jeg synes det er lidt sjovt. Et Oslo cruise er nok kun noget man gør 1 gang i sit liv, men er man fam. Slowik er det åbenbart ikke nok! Haha.
Ej jeg havde jo faktisk en rigtig hyggelig tur med min søster da vi var afsted i august(her), der var også min første gang jeg var i Norge. Som i jo virkelig kunne følge med på min snap sidst, var vi på udkig efter mancandy til hende (desværre uden held) - Nu tager vi en tur mere! Hun havde fået en tur gratis, så kan man jo ligeså godt jump on it! Haha. Denne gang skal min lillesøster og min fætter også med - det bliver SÅ sjovt & we gotta bring looooaaaads of wine! - mission 'mancandy' fejlede også rimelig meget sidst, så det er vidst en do over

Jeg glæder mig rigtig meget til at se Oslo igen, det er en virkelig smuk by! - og så glæder jeg mig altid til at jeg kan tage min Louis keepall i brug. Sidst vi var afsted var det sommer i Oslo, denne gang skal vi afsted her sidst i November og det kunne godt se ud til at der kommer til at være lidt sne, COZY!! Min søster er den sygeste jule-freak og hun har allerede holdt mig opdateret på vejret og sendt videoer af at kæmpe julemarked der skulle være der på det tidspunkt, hehe. Og så tror jeg også lige at jeg skal have overstået noget juleshoppingen og måske man også lige skulle have en lille ting til sig selv.
Jeg glæder mig til at tage en masse julestemnings billeder til jer med mit nye Nikon.

Synes godt om

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229