GOLDEN HOUR

//TOP: MANGO//SUIT PANTS: here//DIAMOND RING: JEWLSCPH//EARRINGS: LV//

Hej mine kære.

Her er et par billeder af mit outfit fra i fredags da jeg var ude og fejre en af mine besties. Mit outfit tog lige en fast turn da jeg så den her fine gule top i mango, er helt vildt med den svage gule farve! It was a little hot though men det så virkelig fint ud hehe.

Mine stiletter er nogle jeg har købt i en random no name butik i Miami til sølle $20, jeg er mega glad for dem men tror måske ikke rigtig jeg kan bruge dem mere for min fod glider alt for langt frem i dem, tror de er blevet lidt løse.

Mine bukser er fra na-kd, et par klassiske, tidsløse hvide suit pants. De kan købes her og i kan spare -20% på alt na-kd med koden: norskov20

Jeg håber i nyder sommerdagene. Jeg må være ærlig at indrømme at jeg er VILD med sommeren i år, if only i didnt work so much og så har jeg lidt svært ved at nyde det fordi jeg glæder mig SÅ meget til USA. Idag har jeg fri (semi), skal lige på job i 4 timer hos AMAZE og ellers skal jeg på stranden med min fætter som jeg savner SÅ meget!! Har ikke set ham i en måned, but it feels like 84 years, haha.

  • Near Nørrebro, København

Synes godt om

Kommentarer