GOODIEBOX APRIL | PINK SPRING

Så har jeg også fået min Goodiebox, som jeg ELSKER at få ind af døren! Den gør altid en i godt humør! Fuld af kærlighed, tøse-nipseri & lækre produkter! Mmmmh. Denne måned er Pink spring og jeg elsker både titlen og farverne i goodieboxen! PIIIIINK. Er du klar til foråret? I AM!

-GOODIEBOX|PINK SPRING

♥ VICHY IDÉALIA DAY CREAM50ml koster 219kr
- Opnå din idelle hud med denne creme fra VICHY, som er skabt til alle kvinder verden over! En rigtig forårs favorit til din hud.
♥ VICHY IDÉALIA EYES15ml koster 219kr
- De fleste af os glemmer desværre for det meste øjencremen(inklusive mig), men da det er en af de første steder vi ser tegn på alderdom, er det vigtig at forebygge så vidt muligt. Denne øjencreme får dine øjne til at se rigtig forårsfriske ud!
♥ LANCÔME LIP LOVERFull size koster 220kr
- Behøver jeg overhovedet at sige noget? Kære Lancôme, vores læber elsker også dig!!
♥ SO SUSAN 4-FREE NAIL LACQUEREstimeret pris for full size i DK er 100kr
- Pink negle er en af de hotteste negletrends denne sommer & den trend tror jeg at der er ingen af os der har noget imod at hoppe med på!! Denne lak holder længere og tørre hurtigere, bum! derudover er den beriget med rosehip olie , der fugter og styrker dine negle!
♥ ESCADA BORN IN PARADISE50ml koster 445kr
- And my i say; you are! Denne duft er uimodståeligt sommerlækker, og det er der jo ikke noget at sige til når den er baseret på kokos og ananas. Derudover er den også rystet med noter af vandmelon, guava og æble, og spicet op med moskusagtige undertoner. Mmmmmh
♥ RITUALS MIRACLE BALM75ml koster 85kr
- Denne lækre håndmaske er et must for at få de lækreste forårsbløde poter! Smør dine hænder godt ind natten over, og voíla - vågner du med hønder af silke! Og så er den heller ikke til at stå for med dens lækre lyserøde design og duft af hvid lotus og gingko biloba.
♥ A-DERMA SENSIFLUID ULTRA-RICH FOAMING GEL250ml koster 129,50kr
- Disse produkter fra A-derma er perfekte til dem der har tendens til let rødme i huden og det kan vi især også godt komme ud for her i vejr-skiftet! Så få bugt med dette problem med denne lækre foaming gel!

DU KAN LIGENU BESTILLE DIN GOODIEBOX FOR KUN 139KR HER

Jeg håber i alle får en dejlig aften!
LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Inez
,
Ja, nu har jeg så også overgivet mig til Goodiebox - så det bliver da lidt spændende hver måned! ;-D
Itsmemelaniedk
,
Fornuftigt!' 😃. Glæder mig også helt vildt til at jeg skal hjem og have fingrene i Maj-boxen 😃<3 Bedste hilsner