GOODIEBOX | BEACH BABE

MAYAWATER FACIAL MIST vejl. Udsalgspris 250kr. For 150ml.

- Jeg er selv storforbruger af facial mist og har altid en i tasken. Det er noget at det lækreste at bruge når man hen ad dagen føler at man er ved at være lidt træt og huden ser dehydreret ud.
MAYAWATER er det reneste thermalske kildevand fra Skogshornkilden i Norge puttet på spray. Kildevandet har et højt indhold af naturlige mineraler som er gode for huden - og MAYAWATER er den eneste thermalske mist i verden, som kombinerer dette med et økologisk indhold af antioxidanter. MAYAWATER er 100% naturligt og kommer i fire forskellige typer og kan bruges uanset hudtype.
Anvendelse: Brug den efter rens, inden serum/creme/makeup og i løbet af dagen som et hurtigt fugt boost.

BENEFIT COSMETICS THEY'RE REAL! MASCARA vejl. Udsalgspris 210kr. For 8,5 gr.

- TAK Goodiebox for at sende mig endnu en til min they're real! Mascara samling! Jeg har massevis derhjemme. Beauty rule #1:
Hav altid en backup af dine favorit produkter! Jeg elsker den her mascara! Den er fantastisk for et false lash effekt og så kan man påføre utallige lag uden at vipperne klumper sammen, da den er fantastisk til at separere. Den lille kugle for enden af børste hovedet gør det muligt for dig at fange hver eneste lille vippe. Derudover er mascaraen lavet på bi voks, som gør at den ikke smitter af rundt om øjnene(eller ryger af når du er på stranden) i LOVE it! They're real! Er fra Benefit og kan forhandles hos Sephora.

THE BODY SHOP INSTABLUR vejl. Udsalgspris 1 85kr for 25ml.

- Siden den vandt 'årets makeup produkt' til Danish Beauty Awards 2015, har jeg været vild efter at få fingrene i den! Instablur fra Body Shop virker både som hudpleje og makeup produkt. Med dens 2-i-1 egenskab, holder den din hud mat, skjuler synlige porer og urenheder, sikre en mere ensartet overflade og forlænger holdbarheden af din makeup.

ETRÊBELLE SUNSCREEN SPF30 est. Pris 99kr. For 75ml.

- Etrêbelle sunscreen SPF 30 giver både UVA- og UVB-beskyttelse. Grundet den lette konsistens gør Etrêbelle Sunscreen SPF30 sig rigtig godt under makeup - den er nem at smørre ud uden at fedte. Indholdet af vitamin E og shea butter plejer din hud.

GOLD TATTOOS vejl. Udsalgspris 50kr. Pr. Ark.

- Gold tattoos er en fantastisk måde at udsmykke sig selv på, især for et eksklusivt boheme look. Hvis jeg var en festival chick skulle jeg helt klart være svøbt i disse!

Synes godt om

Kommentarer