GOODIEBOX by Blogly

Hej loves.

Det er ved at være noget tid siden jeg har stiftet bekendtskab med de fantastiske Goodiebox, men nu er jeg tilbage og på hvilket heldigt tidspunkt! Hvem elsker ikke at høre en håndfuld bloggeres yndlings produkter? og så ovenikøbet blive forkælet med dem. Dog blev jeg lige snydt for Benefits They´re Real Tinted Primer, hehe - men den er på vej til mig. (Derfor er den ikke med på billedet)

WET BRUSHvejl. udsalgspris 199,95kr.

Wet Brush anbefales af blogger Mascha Vang.
Denne udgave af wet brush giver en skøn massageagtig hårbørstning. Børsten er en effektiv knudeløser uden at ødelægge håret. Den passer til alle hårtyper og kan anvende i både vådt og tørt hår. Hullerne på bagsiden af børsten gør den også til et perfekt redskab at have med sig i badet til fordeling af balsam, shampoo og hårkure i hele håret. Påfør produktet med fingrene, og red herefter produktet ud i håret.

♥Maschas tip:
Min datter Hollie har også stor glæde af børsten,
da den er perfekt til filtret børnehår.

THE BODY SHOPveil. udsalgspris 155kr.

Denne Honey Bronze tinted face gel anbefales af Julie berthelsen.
Her er sensommerens erstatning for foundation! Den transparente, lette og friske face gel opfrisker huden og giver din en skøn, solkysset glød. Bronzer-gelen indeholder fairtrade-hooning og bivoks samt økologisk aloe vera, hvilket giver huden masser af fugt. Formularen fedter ikke og kan anvendes af alle hudtyper. Go glow!

♥Julies tip:
Gelen er skøn at bruge efter en blid facescrub
og fugtighedscreme.

BENEFITvejl. udsalgspris 210kr.

Benefits They're real tinted primer anbefales af Signe Eflund.
Denne innovative, award-vindende lash-primer giver et flot, naturligt look med sin minkbrune farve. Formularen er vandfast og plejer dine vipper med provitamin B5. Brug den under din mascara for at booste længden på dine vipper. Og så forlænger den din mascaras levetid.

♥Signes tip:
Lad primeren side lidt på vipperne
før du påfører mascaraen.

CLEANveil. udsalgspris for 30ml 395kr.

CLEAN duftene anbefales af Cecilie Lind.
CLEAN er nicheklassikeren for parfumer! Duftserien er udviklet med kun rene, friske ingredienser af højeste kvalitet, og hver duft emmer af en særlig nostalgi fra livets små glæder. CLEAN parfumer er 100% parabenefri, og de er også fri for alt, hvad der hedder sulfater og kunstige farvestoffer.

♥Cecilies tip:
Rul duften på pulspunkterne som på håndledene og halsen,
hvor duften udvikles og forstærkes.

BALANCE MEvejl. udsalgspris 99kr.

Denne håndcreme anbefales af Anne Mette.
Den ultra-fugtgivende håndcreme indeholder blandt andet shea-butter og lanolin, det beskytter og heler tørre hænder. Huden styrkes desuden ved hjælp af den forebyggende anti-age-formular med essentielle olier. Det er vist ingen overraskelse, at den har vundet hele tre Beauty Awards.

♥Anne Mettes tip:
Brug også håndcremen på andre tørre steder som
eksempelvis albuer eller på ømme fødder efter en lang
dag ved køkkenbordet.

Jeg elsker denne måned Goodiebox, både pga. de mega lækre produkter og nogle af dem kender jeg i forvejen og er helt enig i de dygtige bloggers valg!! Men synes også det er vildt fedt som man får nogle små tips fra andre. Bestil din Goodiebox
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Maiken
Maiken,
Uhhh jeg ELSKEDE også den her Goodiebox!! 😉
www.bysiggaard.dk
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229