GOODIEBOX | HOMESPA

TAK Goodiebox. I har sendt lige hvad jeg havde brug for! - Denne måneds Goodiebox indeholder nemlig de perfekte produkter til en luksuriøs homespa.

DM SkinCare Silky Gel Peeling vejl. pris for 50 ml 159 kr. Peeling er første trin mod perfekt hud og derfor en absolut uundværlig del af en spabehandling. Så glæd dig til at prøve denne skønne vitaminbombe af en fugtgivende enzymmaske med frugtsyre fra både appelsin og grape. Rituals… Miracle Hand Scrub vejl. pris for 75 ml 95 kr. Vores hænder skal stå model til meget. Giv dem lidt ekstra kærlighed i det barske efterårsvejr med denne forkælende Miracle Hand Scrub, der både blødgør huden, tilfører den fornyet elasticitet og genopretter fugtbalancen. - Er i forvejen virkelig fan af Rituals produkter, og denne er ingen undtagelse! Den dufter virkelig himmelsk! Mmmh Anvendelse: Scrub dine rene og tørre hænder, rens derefter af med vand - voíla. Comwell SpaLOSOPHY Hand Cream vejl. pris for 75 ml 69,95 kr. Indrømmet. Jeg elsker spa-behandlinger. Og gerne masser af dem, men når tiden er knap og pengene ikke rækker til ugentlig forkælelse, så er Comwells egen SPA serie en fantastisk genvej til fornemmelsen af luksus og velplejede hænder. - og så er hele SpaLOSOPHY serien parabenefri! MONUSpa Warming Ginger Massage & Body Oil vejl. pris for 100 ml 299 kr. Ingen spabehandling uden den velduftende, luksuriøse Massage & Body Oil fra MONUSpa. Den aromatiske olie varmer din krop, blødgør og nærer huden og så virker den både afslappende og revitaliserende – ikke mindst på spændte muskler. Jeg synes denne olie er super lækker og dufter fantastisk af citrus, grundet indholdet af citrongræs. - Er man derimod ikke til lugten af citrus, er denne altså ikke at foretrække. Anvendelse: Tag den med i bad eller varm den op mellem hænderne og masser den ind i huden efter du er kommet ud af badet. Iroha Peppermint Treatment Socks vejl. pris for én pakke 49 kr. De fleste af os kender det med at få ømme og trætte fødder efter en lang dag, hvor det eneste man kan tænke på er at komme hjem og få sit fodtøj af. Iroha Peppermint Treatment Socks kommer trætte, ømme fødder til undsætning med bl.a. indeholdet af pebermynte-essens, der giver ny energi og virker opkvikkende. Synes virkelig at dette er et fantastisk koncept, har også allerede prøvet dem til hænderne og elsker begge! Huge credit Iroha! Anvendelse: Påfør sokkerne på dine rene fødder. Lad sidde i 15 minutter og tag derefter sokkerne af. Massér lotionen fra sokkerne godt ind i fødderne. So simple. Bestil din Goodiebox idag, fra kun 99kr. #GBhomespa #Goodieboxdk
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

body massage,
Nice post. I was checking continuously this weblog and I am inspired! Extremely useful information particularly the closing part 😊 I handle such info much. I was looking for this particular info for a long time. Thank you and good luck.
goo.gl/AUoLkn