❄Goodiebox januar | Baby its cold outside❄

Oooooh yes baby, its waaay to Cold outside! Men endelig modtog jeg min nye Goodibox, ELSKER dem! Og når jeg har fået den nye, kan jeg slet ikke vente til den næste kommer.

Det er januar og vi kan ikke længere holde vinterkulden tilbage, derfor har vores hud & hår også brug for EKSTRA kærlighed for ikke helt at uddø, ligesom vores humør :D. - Derfor fokusere månedens goodiebox ekstra meget på vinterpleje! Mmmh. Jeg mærker ikke så meget til kulden på mit hår, men min hud til gengæld! Jeg får VILDT tør hud i ansigtet her om vinteren. Jeg har altid rigtig tør hud lige nederst på ydersiderne af næsen. Øv! - Gode råd mod dette modtages gerne!

milk_shake conditioning whipped cream 100ml (100ml full-size 99kr)
- i ved hvor godt jeg altid snakker om milk_shake hårprodukter, men de er altså også vanvittigt gode & nogle af de meste førende produkter på markedet. Denne whipped cream kan du ikke blot bruge til håret, men også til hænderne som håndlotion! Vi ELSKER 2 i 1.

A-DERMA sensifluid cleansing oil 25ml (250ml full-size 129.50kr)
- Denne cleansing oil skulle være god at bruge i stedet for sæbe, da den er mildere mod huden. Og milde produkter er især noget vi har brug for i dette vejr. Jeg har aldrig selv brugt produkter fra A-DERMA, men skal helt sikkert prøve denne. Om ikke andet vil jeg bare supplere den med min almindelig cleansing.

PREMAE CLEMENSY multi-vit serum 20ml (100ml full-size 249kr)
- Dette er den lille skytsengel til det danske vintervejr. Denne lille flaske lindrer rødme, udjævner huden og beskytter mod vind, vejr og kemiske stoffer.

NAOBAY extra nourishing rich cream 30 ml (50ml full-size 399kr)
- Denne creme er fuld af plejende og fugtgivende ingredienser til tør & dehydreret hud. Denne creme vil jeg nok også gå hen og supplere med min egen creme & så bruge denne om natten. Glæder mig til at prøve den, og det lyder som om at man godt kunne gå hen & blive stor-afhængig af denne!

NIVEA creme care 50ml (250ml full-size 23kr)
- Jeg ELSKER duften af NIVEA. Jeg ved ikke hvorfor, men hvis du beder mig om at definere lugten af en rigtig creme, ville jeg sige NIVEA. Hvis du spurgte med læbepomade, ville jeg sig Lypsyl. Anyways så har jeg allerede prøvet denne, jeg synes dog at det er som om at det 'bløde' bliver vasket lidt for hurtigt af, så det er altså bare hurtigt ud af badet efter at have prøvet denne.

DU KAN BESTILLE DIN GOODIEBOX LIGE HER

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer