GOODIEBOX | LOVE. LOVE. LOVE.

Man må virkelig sige at Goodiebox sender en MASSE kærlighed i denne måned! For det første er jeg bare helt vild med deres Jane Kønig design!(They could do that every month!) - og så når der oveni købet er smækfyldt med gaver indeni, er der også en rabatkode på 200kr til Janekoenig.dk!

OOLUTION CHECK MATTE est. udsalgspris 299kr.
Oolution er et ualmindeligt lækkert franske hudpleje-brand baseret på 100% økologiske ingredienser. Oolution Check Matte indeholder en særlig innovativ formular, som gør at cremen tilpasser sig den individuelle hud foruden en mat finish - også uden ar du har påført makeup. Desuden regulerer Check Matte din huds produktion af talg og har en poreminimerende effekt. Ideel til en makeupfri dag! (Today for example) - Glæder mig til at prøve denne!

BELLÁPIERRE CHEECK & LIP STAIN est. udsalgspris 149kr.
BelláPierre er en af de mest interessante up-and-comer, som kontinuerlig udfordrer den etablerede beauty verden med spændende og innovative produkter. For dette har de vundet en imponerende mængde Awards for deres makeup af naturlige ingredienser foruden begejstrede fans verden over. Et af deres nyeste produkter er denne Cheek & Lip Stain - et spændende 2i1 produkt, som giver både friske kinder og smukke kysseklare læber på et splitsekund. Helt uundværlig i håndtasken til en date-night eller en aften ude med pigerne.

GOODIEBOX GLAS NEGLEFIL vejl. udsalgspris 69kr.
Negle skal være velplejede, og glem i den forbindelse alt om en negleklipper. Fil i stedet dine negle til den form, du ønsker. Og her er en glasneglefil et must. Slibefladen på glasfilen er finere end ved sand- og metalfile og derfor slibes neglekanten finere og mere skånsomt. Og hvad er endnu bedre, så er denne fil fremstillet af hærdet glas og varer derfor evigt. Den er behandlet, så den ikke kan slides op. Rengør den under varmt vand med en svamp eller børste, og derefter vil filen være som ny igen! I love it! u-u-u-uundværlig i håndtasken!

KUESHI NATURAL & PLEASENT COSMETIC REVITALIZING FACE TONER vejl. udsalgspris 99kr.
Pure love in af bottle! Indholdet af morgenfrue, kamille og aloe vera, beroliger og hjælper til at skabe balance i huden. Anvendelse: brug den morgen og aften efter du har vasket dit ansigt og slut af med din sædvanlige serum og/eller creme.

EUCERIN AQUAPHOR SOOTHING SKIN BALM vejl. udsalgspris for 49ml 79,95 kr.
Denne balm fra Eucerin er blandt de mest oplagte modgifte til sprukne læber, tørre hænder og albuer, flossede neglebånd eller revne hæle. You name it. Den tilfører på skånsomste vis huden masser af fugt og hjælper huden til at genopbygge sig selv. Virkelig effektiv pleje til tør og skadet hud. Love. Love. Love.
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Busca Mujeres Maduras,
It's an awesome post for all the online viewers; they will obtain advantage from it I am sure.
citasenlinea.webs.com/
Ifirmation,
Having read this I thought it was very enlightening. I appreciate you spending some time and effort to put this information together. I once again find myself personally spending a significant amount of time both reading and commenting. But so what, it was still worth it!
4travel.jp/dynamic/jump.php?url=http://ifir