Goodiebox of October

Hej læsere❤
... Elsker når det bliver omkring d.1 i måneden, for der modtager jeg min Goodiebox! Og jeg ELSKER at få gaver og bare overraskelser generelt. Og kan en pige få en bedre gave/overraskelse en makeup, lækre produkter osv.? - MY ANSWER IS NO! Hihi. På den måde (hvis du er en makeup samler ligesom jeg selv), får du en masse lækkert makeup til meget billige penge. Jeg er kæmpe fan af konceptet - og siger det HVER gang! Men det er genialt!
#THE BRIT BOX
Stay-Put powder fra LookBeauty til en værdi af 89,95
Cheeky trio fra LookBeauty til en værdi af 89,95
Statement eyes fra LookBeauty til en værdi af 39,95
Lipstick trio fra MUA(Makeup academy) til en værdi af 39,95
Gel eyeliner fra Fashion Secret til en værdi af 69,95
Denne måneds Goodiebox har altså en værdi af hele 330kr og koster kun 139kr om måneden. Dérfor er jeg så overvældet over dette koncept! Du kan bestille din Goodiebox lige HER.

Idag på min instagram spurgte jeg mine kære followers, hvad de godt kunne tænke sig at jeg skrev om på min blog. Min blog er i forvejen meget bred, da jeg gerne vil dele ud af passioner, erfaringer og bare mit eget liv generelt. Men så er det selvfølgelig også at jeg tænker, hvad er interessant? Jeg fik nogle rigtig gode forslag, som jeg naturligvis vil tage ilde op.
.. Når det nu også er sagt vil jeg så vanvittigt gerne begynde at youtube blogge til jer omkring makeup, hår og beauty generelt. - da det også er en KÆMPE passion for mig, som jeg ønsker at gøre til min levevej! Og når jeg skal gøre det, skal det selvfølgelig gøres rigtigt! Jeg har prøvet at lege lidt med det derhjemme, men problemet er bare at jeg ikke har noget ordenligt at filme med.. Så jeg venter på at jeg enten selv får råd til et spejlreflekskamera, eller at jeg er så heldig at få et i julegave eller fødselsdagsgave.. I WIIIIISH! - men indtil da, kunne det være at i havde noget i ville være interesserede i at læse? I så fald er jeg åben for stort set alt!

Hav en fantastisk aften!
.. LOVE M❤

Synes godt om

Kommentarer