GOODIEBOX REFRESH-REBOOT-REPEAT

 

Endelig kom årets første Goodiebox - med nogle produkter som giver dig den bedste måde at starte året på, så du kan tage det med storm! Så drop nytårsfortsættene og Refresh-Reboot-Repeat istedet - This is your year. Jeg synes også at månedens Goodiebox har perfekt timing i forhold til mit tidligere indlæg.
Denne måneds Goodiebox indeholder kun full-size produkter.

SANEX AtopiCare Håndcreme
Vejl. udsalgspris 32,95kr. #SanexAdvancedDK
AtopiCare håndcreme er en ekstra plejende creme, til meget tør, sensitiv eller atopisk hud. AtopiCare serien fra Sanex er udviklet i samarbejde med dermatologer, virker i dybden og arbejder aktivt med hudens naturlige processer. Så bered dig på at træde ind i 2016 med de blødeste og mest velplejede hænder. Jeg er selv ret obsessed med håndcremer og har tonsvis af dem, har altid en på mig.

ISANGS Antioxidant ansigtsolie
Vejl. udsalgspris 105kr. @isangs
Sundra Essien som står bag dette brand, står i hjertet af Vesterbro og håndmixer alle sine produkter, som i øvrigt alle er økologiske, fair trade og veganske. Isangs antioxidant ansigtsolie med morgenfrue- og buritiolie beskytter og blødgør huden. Anvend den både morgen og aften, under din fugtighedscreme o nyd imen Isangs signaturduft “Ylang Ylang” i olien.

CARMEX Lip Balm
Vejl. udsalgspris 29,95kr. @CarmexDanmark
Carmex er for 17år i træk, den mest anbefalede læbepomade blandt amerikanske apotekere, og den er også en klart en af mine favorit læbepomader!Denne lækre læbebalsam beskytter, giver masser af fugt til læberne og er altid en sikker vinder at have med i tasken.

OMOI! Anti Aging Eye Oil
Vejl. udsalgspris 280kr. @OmoiSkincare
Grundlægger af oMoi!, Kristéle Sun, har levet med eksem hele sit liv, og har oplevet allergiske reaktioner på forskellig kosmetik. Kristéles drøm var derfor at skabe et naturlig hudplejelinje, som hun kunne anvende ude bekymringer. Hun grundlagde derfor oMoi! skincare, og én af hendes nyeste lanceringer er den eksklusive og handy anti aging eye oil, der indeholder både jojobaolie, sød mandeloile og ferskenkerneolie. Rul olien på under og over øjet, og massér tindingen for at frigive olien aromaer. Luk øjnene, og nyd følelsen af ægte luksus og aromaterapi. En af de ting jeg elsker ved Goodiebox, er muligheden for at prøve nye lækre produkter så man ved hvordan de virker, inden man køber.

NU3 Økologisk Superfood Trio Bar
Vejl. udsalgspris 15kr. @NU3
Indgangen til et nyt år indbyder til en masse ønsker om at ændre rutiner, og igangsætte projekter. Alt dette kræver både energi og overskud. Når vi i 2016 bevæger os afsted til møder, i fitness eller på studiet, så vil vores hemmelige (og mest lækre) våben til energi være Nu3’s Økologiske Superfood Trio Bar. Den naturlige bare er sødet med agave sirup og indeholder kakao, goji bær og chia fro. Perfekt til et hurtigt mellemmåltid eller en snack på farten. Og den smager vanvittigt godt!

EMITE MAKEUP Tan Booster Bronzer
Vejl. udsalgspris 249,95kr. @EmiteMakeup
Januar og februar kan være en mørk og kold fornøjelse, hvor vi længes efter sol og varme i kinderne. Emite Makeup’s Tan Booster Bronzer, giver med få strøj, kinderne et strejf af varme og kulør. Brug den til at fremhæve dine kindben og til at give ansigtet lidt ekstra lækker glow. En perfekt partner-in-crime til at sætte lidt farve på hverdagen i de ellers kolde og mørke måneder. Jeg er selv ret begejstret for Emite Makeup’s produkter, og har tidligere også haft modtaget et bryn produkt til at farve brynene med som jeg er ret glad for!

LOQI Tote Bag
Vejl. udslagspris 75kr. @LoqiStore
Jeg burde seriøst tage et bruge den her til når jeg skal handle. Bare altid lige have den med i tasken. Jeg tror at Jacob og jeg bruger ihvertfald omkring 7,5kr om ugen på poser når vi handler - hvilket er en lille tusse om året! Det er alligevel meget i det lange løb. Og så synes jeg faktisk at disse totes fra Loqi er ret så fine!
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer