GOODIEBOX SEPTEMBER | HAND BAG ESSENTIALS

Denne måneds GOODIEBOX står på lækre musthaves til håndtasken, and may I say youve read my mind!

Jeg skal ihvertfald gemme nogle af disse produkter til min rejse til usa. - mange af produkterne er nemlig også perfekte at have med på en lang flyvetur.

EMITE EYEBROW DEFINER vejl. Udsalgspris 165kr.
- Vi ved alle godt at den danske sommer så småt er slut og nu begynder regnvejrs dagene og når det så er sagt er det også et must at have denne med i tasken til at friske dine bryn op med, in case at de skulle gå tabt i regnen. - eller sidde fast på hovedpuden i flyet.

EMITE ANGULAR BROW BRUSH vejl. Udsalgspris 150kr.
- Her vil jeg ikke nævne andet end at det er den perfekte pensel at tegne dine bryn op med og så har den en perfekt taske str!

NAOBAY ORANGE JUICE HAND CREAM vejl. Udsalgspris 99,95kr for 100ml.
- En håndcreme er man simpelthen bare nødt til at have i sin håndtaske! Jeg tror jeg har en i alle mine tasker :D . Denne håndcreme indeholder she butter, appelsin ekstrakt og aloe Vera , som holder dine hænder silkebløde og lækre og så dufter den SÅ godt.

GARNIER BB CREAM vejl. Udsalgspris 89,95kr for 50ml
- Denne er virkelig noget jeg elsker at bruge når jeg skal på ferie! Jeg synes nemlig at når jeg har en pæn kulør, så behøver jeg ikke så meget dækkeevne. Og så giver BB cream dig også SPF og tilfører huden en masse fugt. Også perfekt til en lang flyvetur hvor huden godt kan blive lidt dehydreret og en super lækker taske str som du altid kan touche op med, og have med på flyet!

MEMEME LIP GLIDE vejl. Udsalgspris 79,95kr
- Jeg har næsten altid et eller andet på mine læber, da jeg virkelig ikke er fan af min naturlige læbefarve. Denne giver en smule farve og tilfører læberne masser af fugt. Win win!

NIVEA INVISIBLE FOR BLACK & WHITE DEODORANT ROLL-ON vejl. Udsalgspris 34,95kr for 250ml.
- Denne roll-on har en perfekt rejsestr. Og skal 100% med mig til usa. Den har rar at have med når man skal sidde på et fly i 9,5 time!

LÄKEROL STRAWBERRY LIME vejl. Udsalgspris 11,50kr
- Jeg har en stor afhængighed af gajol og läkerol, da jeg passer rigtig meget på mit kcal indtag, men elsker søde sager! Og må jeg bare sige - Hej nye yndlings läkerol! Dem skal jeg ihvertfald ikke gemme til jeg skal rejse(det kan jeg ikke).

V6 DENTAL OG WHITE CHEWING GUM vejl. Udsalgspris 7,95kr
- Tyggegummi skal man bare altid have på sig. Der er ikke noget være end at stå og virkelig føle at man har brug for noget tyggegummi, men ikke har noget. And nobody wants to say hello to miss bad breath.

Synes godt om

Kommentarer