GOODIEBOX | SOMMERSTÆNGER & FINE FØDDER

Med denne uges Goodiebox, får du stort set alt hvad du har brug for, for at få lækre og velplejede ben og fødder. Så nu kan sommeren bare komme an!

THE BODYSHOP SPA FIT INTENSIVE TONING CONCENTRATE200ml koster 250kr
Dette vidunder indeholder velduftende naturlige olier fra bla. citron og grapefrugt, men det geniale træk er de aktive ingredienser bla. koffein, som booster din hud, så den syner både blødere, glattere og mere tonet. WHAT A MIRACLE ONE!

EUCERIN SHOWER OIL400ml koster 114,95kr
Eucerin shower oil er en fugtgivende badeolie uden parfume eller parabener og den er velegnet til alle hudtyper. Den efterlader huden blød og smidig. TIP: Er også perfekt til barbering.

APOTEKETS HÆLCREME100ml koster 59,95
Vi kan alle blive hurtigt enige i at sprukne hæle hverken er særlig charmerende at se på, eller snakke om for den sags skyld.. Men vi kommer jo nok ikke udenom det! Brug derfor en lækker hælcreme efter vinterens tunge fodtøj, så behøver vi faktisk ikke engang tænke på sprukne hæle! YES. Denne hælcreme indeholder carbamid, der tilfører fugt og virker opløsende på hård hud. Den indeholder også nicinamid og allantoin, der plejer og stimulerer cellefornyelsen, og hjælper til at fjerne død hud.

MATAS FODBADESALT UDEN PARFUME2x10g koster 10kr
Et fodbad er lig med afslappelse og forkælelse, og hvem fortjener ikke det? forkæl derfor dine fødder med denne fodbadesalt fra Matas, som indeholder oliveolie, der er med til at holde dine fødder bløde. Disse små fodbadesalt er til at tage med overalt, og hvem kan stå for de små fusser de er lavet af? aaaw.

MATAS FODSALVE UDEN PARFUME100ml koster 50kr
Med et lækkert fodbad, skal der også forkæles med en lækker fodcreme. Brug derfor denne effektive fodsalve som kan holde dine fødder super lækre med dens indhold af fugtgivende carbamid, jojobaolie og plejende aloe vera. TIP: smør fødderne godt ind i fodsalven når du skal sove, og træk et par tykke sokker udover, så vågner du op med silke-fusser!

COMPEED VABELPLASTERFull size koster 57kr
PERFEKT timing at få vabelplaster i denne goodiebox, da jeg har fået mig en ordentlig en på den ene hæl! Og hvor gør det bare ondt! Disse er virkelig et MUST til alle de nye sommersandaler vi kun når at gå halvt til gennem sommeren. Man er vel kvinde. hihi. Compeed beskytter helt mod tryk og smerter, samt snavs og bakterier.

DU KAN BESTILLE DIN 'SOMMERSTÆNGER & FINE FØDDER'LIGE HER

LOVE M
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer