GOODIEBOX|LET'S CELEBRATE

Vil lige starte med at ønske Goodiebox et kæmpe tillykke med deres 4 års fødselsdag, så flot! Jeg kan huske at jeg har været med helt tilbage siden 2013, hvilket vil sige at jeg faktisk har været med næsten helt fra start af. Jeg har været så heldig at modtage næsten hver eneste Goodiebox der er blevet lavet og jeg har elsket hver og en! - Det er lidt som at have fødselsdag 1 gang om måneden. En fantastisk overraskelse for man ved aldrig hvad der er i, man ved bare at det er noget lækkert.

EYLURE Naturals no. 031
Vejl. udsalgspris 59,95kr. @Eylureofficial
Som i allerede ved er jeg storforbruger af falsies og jeg har for nyligt snakket om min begejstring for eyelures bryn produkter og jeg er mindst ligeså begejstret for deres vipper. Jeg anbefaler dog lige at bevæge båndet lidt inden brug, da nogle af dem godt kan være lidt stive. Men hvor heldig kan man lige være at få sine favorit eyelures i Goodieboxen?

BALANCE ME restore and replenish cream cleanser
Vejl. udsalgspris 230kr. for 125ml @balancemedanmark
Balance me restore and replenish cream cleanser fjerner makeup og efterlader huden næret og frisk. Den koncentrerede blanding af essentielle fedtsyrer, antioxidanter og vitaminer er mild at anvende og kan derfor bruges til alle hudtyper. Tip: Få en mere blid og fugtgivende rensning af følsom eller irriteret hud ved at lade rensecremen sidde i 5 minutter, inden du fjerner den med blødgjort vat.

EUCERIN hyaluron-filler CC cream
Vejl. udsalgspris 219,95kr. for 50ml @eucerindk
Eucerin laver nogle fantastiske produkter som er anbefalet af hudlæger verden over. Og en af deres spritnye lanceringer er deres hyaluron-filler CC cream, som er en let farvekorrigerende dagcreme. Cremen blender naturligt ind med hudtonen og mindsker ujævnheder. Hvis det ikke var nok lækkerhed i én creme, indeholder den også SPF15. Anvendelse: Påfør CC creamen på nyrenset hud, og er du klar til alt fra hverdag og weekendaftaler til de helt store celebrations.

UNANI dermo defence face mist
Vejl. udsalgspris 175kr. for 125ml
Et frisk pust kan ofte gøre underværker, og det er netop, hvad UNANI dermo defence face mist gør. Ansigtsmisten fra spanske UNANI giver et skænt fugtighedsboost, der hjælper huden med at bevare pH-balancen. Facemisten lindrer følsom og rød hud, der har været udsat for eksempelvis kulde eller varme. Brug misten inden din serum og creme og i løbet af dagen for at tilføre hurtig fugt.

BEAUTYBLENDER the original beauty blender
Vejl. udsalgspris 129,95kr. @beautyblender
HVORDAN HAR JEG KUNNET LEVE UDEN. The original beauty blender er hypet i hele beauty og fashion verden og er ofte at finde hos professionelle makeupartister. Den lille svamp er et vidundermiddel til primer, concealer, foundation eller BB/CC creme. Dens unikke form og materiale sørger for at give et fejlfrit makeup look uden ujævnheder og striber. Modsat pensler, kan beauty blenderen pga. dens materiale virkelig forme sig præcist efter din hud, hvor pensler er mere stive og ikke former sig præcist efter din hud. Anvendelse: Vrid beauty blenderen op i vand og klem den herefter tør i et håndklæde - ready, set, GO!

BEAUTYBLENDER solid blendercleanser
Vejl. udsalgspris 155kr. @beautyblender
Bag enhver gudeskøn makeup ligger et væld af makeup pensler og svampe. Disse skal rengøres, for at fortsætte makeup-successen hver gang og det er ekstra let med solid beautycleanser fra beautyblender. Anvendelse: Gør din pensel/svamp våd, og arbejd rensen ind til den skummer op. Fjern skummet med vand, og gentag til produktet er rent.

EGYPTIAN MAGIC all purpose skin cream
Vejl. udsalgspris 189kr. for 59ml @egyptian_magic
All purpose skin cream er et musthave at have på badeværelseshylden! Den kan bruges til alt fra natcreme og spaltede spidser til tørre læber, udslæt og endda forbrændinger og strækmærker - Whats not to love?
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer