GYM - Motivation

Jeg er allerede halvvejs i mit 8ugers forløb, hvor jeg ønsker at tabe mig og stramme op. Min personlige træner og kostvejleder Tina, har været der for mig 100% hele forlæbet igen. Hun er en super god coach og er også virkelig god til at motivere en.(Man ønsker jo selvfølgelig ikke at skuffe hende). Alle vores samtaler foregår telefonisk, da hun bor i Århus. Jeg træner derfor også på egen hånd, men kan altid ringe eller skrive til hende hvis jeg har spørgesmål.
So far har jeg været rigtig god til at passe min træning, og endda givet den lidt ekstra med cardioen. Min kost derimod, har jeg været lidt dårligere til nogel dage. Det skyldes at alt det her selvfølgelig kræver planlægning, forberedelse og tid. Det er jeg rigtig dårlig til nogle gange og har derfor været lidt dårlig til at spise nogle af dagene, da jeg simpelthent ikke havde forberedt mig nok på ugen forløb og derfor ikke havde tid. Jeg har ikke tilladelse til at ligge min præcise kostplan eller træningsprogram ud, for informationer omkring dette bedes i venligst kontakte min træner Tina.

Motivation er en super vigtig faktor. Det kan være super svært at holde liv i motivationen, både i starten når man gerne vil igang og ikke mindt gennem forløbet. Det der er vigtigst til at starte med at sætte sig et realistisk mål, sætte sig ind i hvorfor man gerne vil det her. Det er ingen hemmelighed at disse uger også har/er tildels hårde for mig. - for det ér hårdt. - Men man skal dermed bare gøre op med sig selv hvorfor det er man gør det her og hvorfor man vil gøre det.
De første par dage med min nye kost var jeg hammer sulten nogle dage, da min krop skulle tilvænde sig den nye måde at spise på. Dermed var mit træningsprogram også sindssygt hårdt, og jeg kan huske at jeg første dag bare tænke.. FUCK, JEG DØR! Men det gjorde jeg naturligvis ikke.. Tværtimod :D. Men jeg kan mærke at disse uger har gjort rigtig mange gode ting for mig og jeg er begyndt at tænke meget anderledes omkring kost, helbred, træning etc. Jeg er f.eks. begyndt at tænke på hvad jeg putter i hovedet. Jeg har fået den fornøjelse af at mærke på min krop hvordan det er at spise 'rigtigt'. Altså spise de her 5måltider om dagen og gode råvarer. - jeg bliver i bedre humør når jeg kan se at vægten falder, jeg bliver strammere, jeg ikke er oppustet, jeg føler mig bare meget bedre tilpas og lækker! Og det er en SKØN følelse.
Jeg har også fået et vildt godt overblik over f.eks. kalorier, så hvis jeg nu har helt vildt meget lyst til noget sødt så tænker jeg altid på hvor meget jeg så skal træne for at det er forbrændt. Og så tænker jeg at hvis jeg nu ikke spiser det, så taber jeg mig jo også det yderligere. Dermed ikke sagt at man ikke kan få lidt til den søde tand indimellem! - Jeg er kæmpe fan af banan/chokolade protein muffins! MUMS

Motivations tips
#1 - Lav en + - liste. Det er rimelig oldschool, men det virker altså! Den sunde livsstil gør dig glad, får dig til at føle dig lækker og GØR dig lækker, bedre tilpas, forbedrer din hud, giver dig god energi etc. Den usunde livsstil.. Ja ved ærligt ikke hvad man skal sætte ind her. Det smager godt :D. Men bare fordi man vælger den sunde livsstil, betyder det jo ikke at vi aldrig må spise usundt, drikke alkohol eller noget, men vi kan vælge at gøre det med manerer!

#2 - Det motiverer også mig at lave det her hvor jeg tænker på hvor meget jeg skal træne for at forbrænde de forskellige ting og hvor meget jeg ville kunne 'tabe' yderligere af ikke at spise den usunde ting.. Det kunne være en Ben&Jerrys(MMMMH KU GODT!).

#3 - FÅ EN TRÆNINGSPARTNER! Hvis du ikke gør brug af en personlig træner, så få dig en træningspartner. Det kan være en veninde, kæreste, søster etc. og så kan i to holde hinanden lidt i ørene. Evt. vælg en som du ved er hård, og som ville kunne presse dig og få dig ud af døren selvom du måske ikke lige gider.

#4 - Nyt træningstøj! Hvem vil ikke gerne ud og flashe sit nye træningsgear? - jeg ku VIRKELIG godt bruge noget nyt og lækkert!
Som i nok kan fornemme så ELSKER jeg træningstøj i pink/lyserøde nuancer! So girly! Og så elsker jeg de her træningsbukser med skrift ned af benet, SÅ fede! Det bliver helt sikkert sådan et par jeg skal have næste gang jeg skal have nye træningsbukser <3. Alt tøjet er fra Nelly.com.

Hvis i har nogle andre råd eller tips til motivation, så skriv endelig en kommentar nedenunder indlægget her.

LOVE M

Synes godt om

Kommentarer