Gym + Shopping + Nails + Love

Jeg har haft så tralvt på mit nye arbejde, så har ikke haft tid til så meget andet end at soove og arbejde! HADER offentlig transport, det tager min en time at komme frem og tilbage. Bad excuse yet again, burde altid have tid til at blogge, og kunne jo bare have udnyttet min tid bedre ;).

I fredags hyggede jeg med min dejlige kæreste! Vi så x-factor igen igen og Karoline.. Jeg mangler ord! Du er SÅ dygtig og jeg stemte selvfølglig på hende, og tavng også Jacob til at gøre det! Haha. Vi fik en italiensk delikatesse, Spaghetti Bolognese med PØLSER! MMMMMHH.. Vi havde slæbt sengen ind i stuen(eller bare topmadrassen), så vi kunne sove på gulvet! Totalt hyggeligt. Det ender så med at vi falder i søvn allerede ved ni halv ti tiden, så vi nåede ikke engang at se hvem der røg ud af x-factor. DAMN IT!! VI vågner totalt konfuse med tændte starinlys på gulvet og larmende tv, så råber Jacob; 'FUCK, noget lort man' - Well nothing really happened! hahah :D.
´
Lørdag stod på GYM! Det var første gang jeg trænede sammen med Jacob, så skeptisk til at starte med(så skulle han jo virkelig se mig svede!) haha. Men det var mega sjovt og hårdt! Trænede det samme som ham(ikke samme vægt of course), men oh my hvor kan jeg ikke bevæge mine arme idag! AV. Så tog vi en tur forbi strøget, bare for at hygge lidt og selvfølgelig en tur forbi sandwich pigen! Mmmh. SHOPPIIIING - I Creme Fraiche, fandt den fedeste skull bag im in love! Så fandt jeg et par toppe, en ny kjole, en clutch, some bling bling og en rigtig flot hvid bluse. Yaaaaay, så blev dagen lige endnu bedre! Så var jeg forbi min dejlige negledame hos Nail Desire i Valby, og få lavet nye negle - hvilket virkelig var veltrængt! Der gad skat altså ikke med.. Forståeligt nok! BUT DIAMONDS ARE A GIRLS BEST FRIEND!
Idag var vi ude og træne igen, i Field's! Og jeg er ved at være godt klar til sommer! NOOOT :D. - Men jeg er godt på vej og har idag også trænet squat! Havde bare lidt problemer med at få den der stang ned igen.. SKAAAAAT, HJÆÆÆÆLP. Og der er ingen tur i Field's uden en tur på baresso med en gelatte! MUMS. Nu sidder vi og slapper af (surpice). Jacob har lavet mad idag (SUPRICE), hihi. Han er bare den dejligste kæreste! Vil aldrig undvære dig skat, elsker dig!
Imorgen er det hverdag igen, which means WORK - Og omlidt kommer der borgen!
Adios lovers!

Synes godt om

Kommentarer