HAIR TRIM 101

Hej beauties.


Jeg var inde forbi Niveau i fredags og få klippet mit hår og så slog det mig hvor oplagt det ville være at lave et indlæg omkring klipning - for der er en masse myter derude, but also a lot of truth. Jeg har derfor spurgt min frisør Dan (som ejer salonen) til råds igår, han er nemlig vanvittig dygtig og har tidligere også været nordisk træner for både STUHR og Stender. First of all så er det helt crazy hvordan en god klipning kan forvandle dit hår fuldstændig fra tørt, slid og kedeligt til lækkert, sundt og glansfuldt. But lets get the facts straight.

Hvor ofte skal man klippes?

Du skal gerne klippes hver 2-3 måned, det er den tid det tager for håret at blive slidt og spaltet. Når dit hår er spaltet kan du ligesom se hvordan ét hårstrå deler sig i to. Hvis du ikke får det klippet af, vil håret spalte længere og længere op og du skal derfor så have klippet endnu mere af, så det kan ikke betale sig at skippe klipningen.


Do your research!
For Real. Jeg er sikker på at jeg ikke er den eneste som har oplevet de værst tænkelige skrækhistorier med mit eget hår og jeg sørger derfor for at lave en god research før jeg finder en ny frisør, og når jeg finder en jeg er tryg ved og som gør et smukt stykke arbejde, then im yours truly! Så sørg for at vælge en frisør som kan sit arbejde og for mig vil jeg hellere betale mere, og så gå derfra glad og yderst tilfreds.


Hvad kan jeg gøre for at passe på mit hår?
Der er virkelig mange ting du kan gøre, alt fra at pleje dit indre til at bruge hårkur.
Du må aldrig frottere håret i et håndklæde når du skal tørre det, det slider helt vildt, vrid det istedet forsigtigt i håndklædet.

- Brug gerne hårkur 1-2 gange om ugen, jeg bruger faktisk hårkur stort set hver gang jer er i bad (at få en kur hos frisøren kan virkelig også betale sig).

- Når vi snakker hårkur er det generelt også bare vigtigt at bruge nogle gode hårprodukter, der er virkelig stor forskel på det billige og det der koster lidt mere, see it for yourself.

- Sørg også for at bruge en god hårbørste, og vær generelt bare forsigtig med håret når det er vådt, det er her at det er allermest skrøbeligt.

- Brug altid beskyttelse mod varme, UV og evt. forurening, der findes produkter som er all in one.

- Du kan selvfølgelig også pleje dit hår ved at passe på det indeni, drik masser af vand og spis vitaminer som B-vitamin og Zink og evt. Sugarbear Hair (som jeg selv er rigtig glad for), som indeholder alt hvad en hår vitaminpille skal indeholde.


Niveau deler altid en masse gode hår tips på deres Instagram & så deler dit deres fantastiske arbejde. Følg dem her.

  • Near København Ø, København

Synes godt om

Kommentarer