HAPPY 30TH MY LOVE

Hej mine kære.

Jeg har været lidt fraværende fra bloggen i denne weekend, men jeg har haft så travlt med at fejre Jacob og hans 30 år som er idag - its BIG! Jeg havde brugt rigtig lang tid på at planlægge en lille surprise fødselsdag for ham i fredags for vores nærmeste familiemedlemmer og jeg har været så stresset bla. fordi der ligger så meget sne i Vordingborg, så det var lidt uvist om mine søskende og min mor og hendes mand kunne komme - heldigvis lykkedes det! Og så har jeg bare været så mega spændt og kunne nærmest ikke sove natten til fredag.
Jeg tror det er første gang nogensinde at jeg har holdt noget hemmeligt for Jacob, jeg buster altid mig selv! Haha. Men jeg tror at siden det involverede en masse andre som også var en del af ‘overraskelsen’ så var det ikke et problem.
Vi holdte festen oppe på Rossopomodoro på Illum rooftop, det er sådan et hyggeligt sted og rigtig godt til når man er mange og så er maden SÅ lækker!! Jeg havde pyntet op med dit flotteste balloner jeg havde fået lavet hos Bows & Ballons og fået lavet den smukkeste og lækreste kage fra sweetsensecph
Jeg havde bildt Jacob ind at vi skulle ud og spise på en burger restaurant på strøget og havde sagt at jeg lige skulle ind i Illum og aflevere nogle ting til en veninde. Han havde vitterligt ingen ide om hvad der var i gærde og jeg havde svært nok ved at få ham med op på rooftoppen da vi tog rulletrapperne op, fordi han bare ville vente nede i Armani, men det lykkedes heldigvis! Da vi kom op stod alle med flag og råbte surprise - like you do og han blev virkelig overrasket.
Vi havde den hyggeligste aften og Jacob fik så mange flotte gaver!
Jeg har filmet til en vlog som jeg lige skal have klippet sammen, den glæder jeg mig så meget til at vise jer.
Igår fejrede vi Jacob endnu engang med vores bedste venner - vi havde den bedste FEST! Idag er vi helt færdige og har bare ligget på langs hele dagen og haft ondt i håret! Haha.

Endnu engang KÆMPE tillykke til min one and only - 30 er stort! Og jeg er beæret over at være en del af det❤️

Synes godt om

Kommentarer