Happy MY year 2013

.... Jeg dør laaaaangsomt efter en vild aften/nat igår. Synes normalt faktisk at nytår er totalt overvurderet, så jeg tager det bare altid som det kommer og foventer aldrig noget vildt. I år har jeg bare ladet min kære storesøster, min fætter og hans kæreste og kærestens to venner styre showet omkring hvad vi skulle have at spise osv. -Surpriiiise :D. Der er intet som at holde nytår med familien!

Til forret fik vi lakseroulade - hovedretten var oksecuvette og rodfrugter(hate it, så skulle man måske alligevel have taget del i beslutningerne ;), men det må være straffen) - til dessert fik vi min mors hjemmelavet pistacie is, som denne gang var hjemmelavet af min søster! Hun havde gjordt det godt, det har altid været lidt en 'tradition' at spise den is til hvert nytår!

Anyways - der var godt gang i flaskerne og aftenen formåede sig at gå riiigtig hurtigt! og promillerne fulgte godt med! haha.. Jeg siger bare, at jeg er glad for at det ikke var min lejlighed vi holdte nytår i,og det har nok også været sidste gang at min søster har gjort det! Men jeg slentrede hjem omkring kl4 imorges. Heldigvis bor jeg ikke så langt fra min søster, så det var nemt at komme hjem i seng!

Tjek lige mine nytårsnegle, som min dejlige Mary fra Nail Desire i Valby har lavet på mig! De er inspireret af den svenske blogger Fanny Lyckman - Love them!

2013 - Bliver mit år! Det er jeg slet ikke i tvivl om. Og mit år står i kærlighedens, familien, venner og karrierens tegn! Ja, det er mange ting på én gang. Men i mit hovedet er der kun noget der hedder; 'Man kan hvad man vil'. Jeg elsker allerede 2013, og glæder mig helt vildt til alle de fantastiske ting/oplevelser der går mig i møde! Jeg har haft rigtig meget modgang i hele 2012, hvor stort set alt har valgt at være imod mig. - Men jeg har formået at kæmpe og holde hovedet højt! - Now its my time to SHINE!

Håber at i alle havde en FANTASTISK nytår og at i er kommet godt ind i det!

TTYS LOVERS!<3

Synes godt om

Kommentarer