HAPPY NEW YEAR 2016

Sponsoreret indlæg

HAPPY 2016
Jeg håber i havde en FANTASTISK aften men jeres kære og i kom godt og sikkert ind i det nye år.

Er ked af at i slet ikke har hørt til mig mellem jul og nytår. Havde nogle få dage fri i julen som jeg holdte på bornholm med Jacobs familie. Vi har haft så travlt på arbejdet, så har bare haft totalt mangel på overskud.

Jeg havde en stille og rolig men virkelig hyggeligt aften igår, hvor vi bare var Jacob og jeg. Som jeg havde beskrevet i et tidligere indlæg, skulle vi have en 4 retters nytårs menu fra KöD. Konceptet synes jeg i sig selv er mega smart, hvis man ønsker noget lækkert mad som bare er nemt at tilberede. Jeg synes dog ikke det var noget for mig, da jeg tror at jeg er mere til at kunne samensætte min egen menu fra A-Z.

Vi sad i stuen og så en masse nytårs tv imens vi drak vin og spiste mad. Det var vildt afslappende og hyggeligt og så er der heller ingen tømmermænd til os idag.
Da kl slog 00 hoppede vi ind i det nye år sammen og så gik vi ud på altanen og drak champagne og så på andres fyrværkeri - freeloaders! haha. Ej jeg har aldrig været den store fyrværkeri elsker, siden jeg var helt lille har jeg altid stået indenfor og kigget på og det siger ikke rigtig Jacob noget, så det er jo fint.

2015 synes jeg, har været et fantastisk år for mig. Jeg fik mig et fantastisk arbejde, hvor jeg har udviklet mig helt vanvittigt meget på bare dette år. Jeg er også nået enormt langt med min blog og så har jeg jo været på mit livs drømmerejse med min søde kæreste <3

Mit nytårsfortsæt i 2016
- Jeg vil gerne udfordre/udvikle mig meget mere indenfor min karriere.
- Jeg skal blive bedre til ikke at bruge penge på gak og gøgl!
- Jeg skal have gang i min træning igen.
- Og så skal jeg helt 100 have sparet op til en lækker ferie igen!

Og så kan jeg også løfte sløret for at min blog bliver relanceret i januar. Det bliver fantastisk og meget stort for mig. Glæder mig til at dele det med jer!

Parka coat: HER

Hvad har i lavet af nytårsfortsæt?

Synes godt om

Kommentarer

Gitte
,
Hej, Hvor har du købt de smukke glas henne? Mvh. Gitte.
Gitte
,
Hej, Hvor har du købt de smukke glas henne? Mvh. Gitte.
melanienorskov.com
,
Hej Gitte. Jeg har faktisk selv lavet dem. Du kan læse hvordan her http://melanienorskov.com/2016/01/04/diy-glitter-champagne-glasses/ Kh
melanienorskov.com
,
Hej Gitte. Jeg har faktisk selv lavet dem. Du kan læse hvordan her http://melanienorskov.com/2016/01/04/diy-glitter-champagne-glasses/ Kh