Hello Bambi

Jeg har haft en rigtig lang, men fantastisk weekend på anti-aging fair messe i bellacenteret! Jeg har stået hos palæcenteret, sammen med min fantastisk dygtige tandlæge Kim Sperly!

Jeg lå igår i 1½ time ca. hos Lash Bar Copenhagen, for at få de flotteste bambi øjne! Og jeg sagde selvfølgelig til dem, at jeg bare skulle have det vildeste de havde! haha :D. Men det er blevet SÅ flot og de er virkelig de bedste! Hvis man overvejer at få lavet eyelash extensions, er det virkelig dem man skal gå til! Jeg er så glad for det, det er blevet så flot. Jeg ved godt at man høre mange skræk historier med folk der har mistet alle sine vipper osv. Men man skal bare finde de rigtige til at gøre det, så sker der ikke noget! Lash Bar er virkelig de bedste! Og så er de bare de sødeste piger!

I får et før og efter billede, hvor man virkelig kan se en kæmpe forskel! I kan gå ind på deres hjemme side www.lashbar.dk og se informationer om priser osv.

Efter at jeg var færdig på messen igår, tog jeg ind til dansk flygtninge hjælp sammen med en masse andre skønne reality stjerner, for at finde indsamlere! Det gik faktisk meget godt, i forhold til at vi ikke var så mange! Men i kan stadig nå at melde jer som indsamlere, søndag d. 11 November. Hvor der er krig, er det flygtninge! Det handler om liv!

Synes godt om

Kommentarer

Lea Kirkegaard
,
Enormt flotte, lange øjenvipper. Rigtige bambiøjne, apropos Bambi har jeg lige lavet en ny tegning af en meget realistisk Bambi: http://leadahlkirkegaard.bloggersdelight.dk/2012/11/bambi-3-faerdig/
Heidi
,
Har du meget uren hud ???
Melanie Slowik Nørskov Pedersen
,
Nej tror den er meget normal. Men den fedter meget