HOME DECOR DECISIONS

//sengegavl: her//Opbevaringsbænk: her//

Hej mine kære,

Åh det her det er så typisk mig! Typisk mig at komme i total vildrede og handle overilet! Jacob & jeg flyttede jo i ny lejlighed tilbage i oktober måned og vi besluttede os for at nu skulle vi skabe os et rigtigt hjem. Altså hvor man helhjertet indretter lejligheden, køber rigtige møbler og gør den personlig. Jeg lavede et indlæg tilbage i BIP måned, med inspiration til og lidt snak ang. vores (min) stil i lejligheden og inspiration til spisestuen... Når jeg skriver min i parentes, er det fordi jeg er så dårlig til et lytte til Jacobs idéer i forhold til indretning og sætter mig bare i hovedet at det skal være på min måde - og rigtig flot Melanie, for nu står du med noget du ikke vil have alligevel og nu ville du faktisk hellere have haft det Jacob sagde. Ej jeg håber virkelig ikke jeg er den eneste dr er dårlig til at lytte til sin mand på de punkter, føler mig som en rigtig tarvelig lorte kæreste - men til trøst kan Jacob stå og sige nu: "hvad sagde jeg?".

Anyways, hele denne seance gør altså at vi skifter stil i lejligheden. Vi er heldigvis slet ikke nået særlig langt (vi har kun nået lidt af spisestuen), men jeg kan mærke at den stil vi har fundet frem til nu er lige det jeg gerne vil have og det giver mig helt ro indeni på en eller anden mærkelig måde. Problemet var faktisk også at denne stil vi gerne vil have nu er også noget ala det jeg havde tænkt til soveværeslet, det ville så bare gøre at soveværelset ikke rigtig ville hænge sammen med resten, but now it will!

Vi kommer altså til at køre meget lyse og mange grå nuancer og masser af velour møbler! og så bliver det kombineret med lidt transparente, beton og hvide træmøbler. Det bliver rigtig godt! Jeg glæder mig så meget til at komme rigtig igang med indretningen - også fordi før havde jeg virkelig svært ved at finde min røde tråd. Men nu skal vi lige på ferie først.

Hvad synes i?

Synes godt om

Kommentarer

Line
,
Det er så flotte farver! Jeg er helt vild med lænestolen nederst i venstre hjørne, hvor er den fra? 😊
melanienorskov.com
,
ja ikke også, jeg er altså også helt vild med det! jeg ved det faktisk ikke 😟, det var et billede jeg fandt på pinterest <3 men prøv at se denne: http://www.hill-street.dk/KATEGORI/MØBLER/Stole/OPJET_Fauteuil_Venise_Gris.html kh