HOW TO DEAL WITH BAD SKIN

sponsoreret indlæg

Da jeg var teenager døjede jeg med virkelig uren hud. Jeg kan huske at jeg havde urenheder literally, i hele min pande! Og havde enormt fedtet hud og synlige porer. Jeg har derfor også været igennem alverdens hudpleje produkter og lægemidler mod akne. Jeg tror at det var da jeg begyndte på p-piller at min hud blev nogenlunde normal igen, og der havde jeg ikke rigtig problemer med mange urenheder mere. Jeg tog yasmin p-piller indtil for nyligt hvor jeg begyndte at lide meget af migræne, og min læge valgte at tage mig af mine p-piller og sætte mig på mini pe istedet. - Jeg har dog ikke haft migræne siden, men min hud har ikke været særlig glad for p-pille skiftet. Og jeg synes det er enormt svært, for ens hud er bare noget alle ser så man bliver enormt påvirket hvis den er fuld af ujævnheder.

Jeg har fået rigtig mange mange breakouts for tiden, især rigtig mange af dem som ligger under huden. Tror desværre det skyldes mine meget dårlige kostvaner (som jeg køre lige pt.), og for lidt vand. Jeg er startet på ny hudpleje fra Phytomer, og siden jeg begyndte på det er min hud blevet stille og roligt pænere. Jeg renser også for det meste min hud med min Clarisonic, som gør at din hud bliver renset op til 6x bedre end ved manuel rensning. - Men selvfølgelig er ens måde at leve på alfa og omega for ens hud, og jeg ved at jeg har nogle vaner som skal ændres! Specielt min kost, at drikke vand og lære at lade være med at stresse over ingenting, en hjælp kan også være at skifte sit hovedpude betræk 1 gang om ugen.

Mine produkter jeg bruger på nuværende tidspunkt er fra Phytomer. De er vildt effektive og dufter så godt - det er nok lidt mærkeligt at sige, men jeg synes det betyder vildt meget at mine hudpleje produkter dufter godt. Jeg bruger deres foaming cleansing cream til at rense huden med (bruger den sammen med min clarisonic), så bruger jeg rosée visage toning cleansing lotion som er beroligende for huden. Som serum dag/aften bruger jeg energizing oxygenating som også hjælper til at minimere mine porer. Som dagcreme bruger jeg douceur marine dagcreme og som natcreme bruger jeg hydrasea night. Et par gange om ugen for lige at rense extra ud i min hud og få fjernet døde hudceller bruger jeg deres vegetal exfoliant.

Phytomer forhandles hos forskellige hudpleje klinikker og på deres Facebook side. Læs mere om Phytomer her. Phytomer var desuden også nomineret til årets nye brand til Danish Beauty Awards 2015.

Jeg glæder mig også helt vildt til på onsdag hvor jeg skal ind på Signe Heindorff Clinique og have lavet en facial.

 
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer