HOW TO MAINTAIN HEALTHY HAIR

//ROBE//SUGARBEARHAIR//

Hej beauties.


Jeg er selv typen der suger alle beauty tips til mig jeg overhovedet kan, især også når det gælder at få sundt hår! We all know at jeg farver mit hår, måske en anelse too much og derfor er det også endnu mere relevant for mig at have de bedste tips til hvordan jeg holder mit hår sundt og passer bedst på det. Der er SÅ mange ting man kan gøre! Både her og nu løsninger, men også ting som giver en fantastisk effekt på længere sigt. Her får i mine bedste tips til et sundt hår og det er pretty much også de ting jeg selv gør (når jeg husker det), for at passe på mit hår.

♡ HAIR VITAMINS

For at få et langvarigt sundt hår, er det en rigtig god ide at tage vitaminer til håret. Jeg bruger selv SugarBear Hair, for der får du virkelig everything you need til at nære dit hår i en cute lille gummybear og så smager de tilmed sindssygt godt. SugarBear Hair er med til at holde dit hår sundt og gør faktisk også at de hår vokser en lille smule hurtigere. Læs mere om de fantastiske Bears her.


♡ KEEP IT DRY

En ting jeg har haft for rigtig dårlig vane var at gå i seng med vådt hår, its the worse! Det er ikke bare usundt for håret og hovedbunden, men det skader også håret helt vildt. Sørg derfor altid for at føntørre dit hår (få mine bedste blow dry tips her), eller vask det om morgenen, jeg er begyndt at gøre sidst nævnte. Håret er allermest skrøbeligt når det er vådt, så sørg også for ikke at sætte dit hår op når det er vådt og vær forsigtig med hårbørsten.

♡ TURN DOWN THE HEAT
For ofte styling er faktisk noget af det mest skadelig for dit hår. Jeg er stoppet med at style mit hår hvis jeg ikke skal noget, and i must say at du kan komme rigtig langt med din hårtørrer og et godt styling product, hvis du feks. ønsker glat hår. Når du styler, så husk altid at bruge heatprotection.

♡ USE PROTECTION
Use protektion always! Der findes mange forskellige produkter til beskyttelse og til forskellig formål også, hvad enten det skal være mod varm, solen, forurening eller for at beskytte din nye hårfarve. Nogle produkter har også flere benefits i et produkt, så gå efter det der beskytter mod det du ønsker den skal passe ekstra på. Jeg bruger altid heatprotection når jeg skal style, uv protektion når jeg er på ferie og tip dagligt en der beskytter mod forurening.

♡ CHOOSE HAIR ACCESS. CAREFULLY
Vælg nogle gode hår elastikker som ikke slider på dit hår som feks. hårelastikker med metal. Jeg bruger altid sorte hårelastikker(dem som ligesom er limet sammen), eller de transparente fra blax.


♡ BRAID IT

Jeg fletter altid mit hår i en løs fletning når jeg skal sove og det har jeg stort set altid gjort, dette gør at mit hår holdes samlet og ikke bliver helt filtret - jeg fatter ikke hvordan jeg kan filtre mit hår så meget når jeg sover, hah! Det giver også en virkelig smuk frisure til dagen efter.

♡ GOOD PRODUCTS

Der er kæmpe forskel på hvilke produkter du bruger i dit hår og på kvaliteten, så sørg virkelig for st vælge dine produkter med omhu og nogle der passer til dit hår og hovedbund. Hvis du ikke bruger de rigtige produkter kan du skade dit hår mere end gøre gavn, få derfor din frisør til at anbefale dig produkter til dine behov og dit hår. Jeg bruger stort set altid Loreal Professionel produkter i mit hår og de er fantastiske! Gør dig selv den tjeneste at investere i nogle gode hårprodukter og mærk forskellen!! Den er insane!

♡ TRIM CONTINUOUSLY

Alle siger det, but its the truth! Gå regelmæssigt til frisøren og få klippet spidser. Hvis du render rundt med slidte spidser vil de bare kravle længere og længere op og det vil sige at der vil være nødsaget til at blive klippet endnu mere af. Gå gerne til frisør ca hver 2 måned. Det er ikke at jeg får gjort det hver anden måned, nogen gange kan der godt gå lidt længere tid imellem, men så kan jeg virkelig også se det.

Hvad er jeres favorit hår tips til at bevare et sundt hår?

  • BEAUTY
  • Near Indre By, København

Synes godt om

Kommentarer