I can resist everything, but temptations

Confession#1 - Jeg er faldet over hjemmesiden parfume-klik.dk, hvor de har tonsvis af makeup, hudplejeprodukter, parfumer osv. til billige penge. Og det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg elsker makeup, og selv ønsker at lege meget mere med makeup i fremtiden! Men først prøver jeg at samle lidt sammen, så bliver det hele altid lidt sjovere! - Jeg er også typen der godt kan lide at få mest muligt ud af pengene, ELSKER at gøre et rigtig godt gammeldags røverkøb!
Jeg elsker blushes og især her om sommeren, må det godt være nogle varme farver med lidt glimmer, så man kan snyde sig til lidt ekstra lækker kulør. Jeg fandt denne her helt vildt lækre blush fra Modelco i en 'peach' farve, som er en varm fersken farve som giver en blandig af glød og friskhed. Brug altid de varme blushes her om sommeren, da det passer bedst til din solbrune hud. Det kan hurtigt se alt for kunstigt ud, på din vinterblege hud. And we like to keep it natural!
- Men det er altså ikke bare en blush. Du får også en mascara som giver masser af volumen, og en peach lipgloss som faktisk vil være rigtig god hele året rundt! Hele sættet koster kun 79kr og kan købes HER.

Så har jeg fundet en rigtig sommerpalette. Jeg elsker palletter, fordi de er så nemme at håndtere da der er så mange lækre ting i en boks. Og så slipper man for f.eks. at skulle slæbe 120 forskellige skygger, blushehs, whatever med rundt. + så får man MEGET mere for pengene! du får måske 100 forskellige skygger, til samme pris som normale 2-3 stykker koster. - Men jeg har fundet den her fra Sunkissed, som jo giver sig selv - at du kan få det smukkeste solkyssede ansigt! Mmmmmh. Den er supernem at have med overalt, og du får 2 blushes og 12 forskellige skygger. Lige til ferien sydpå! Jeg anbefaler dog at man bruger sine egne børster, da de ligger det meget pænere på huden. Palletten koster kun 63kr og kan købes lige HER.

Sidst men ikke mindst, købte jeg en popstick i farven lollipop fra Maybelline. Den dufter vildt godt! hihi, og så har den et rigtig flot og piget design. Denne popstick er som om at den er lidt magisk. Den farver ikke din læber som sådan, men alligevel får dine læber sådan en rødmene/pink farve. And dont we like that! Denne koster kun 47kr og kan købes lige HER.

- Someone gotta work tomorrow! - What you dont do for the money.
TTYS ♥

Synes godt om

Kommentarer