I GOT A NEW JOB - PERSISTENCE

Jeg har altid drømt om at være makeupartist, siden jeg var helt lille. Jeg har altid været så fascineret af andre kvinder, makeup, hår og alverdens andre beauty tips og tricks. Jeg havde bunkevis af magasiner som jeg altid læste igennem og sugede alt til mig, jeg kunne læse de tips og tricks jeg fandt op til flere gange for at de sad på nethinden. Jeg klippede også alle tips og tricks ud og lavede min egen beauty bog (Tror desværre den er smidt ud, kunne ellers have været sjovt at bladre den igennem), men drømmen varede kun ved magasinerne da jeg konstant fik at vide at det var en umulig branche at overleve i, så jeg ville ikke kunne blive makeup artist. Tanken om at være makeup-artist blev derfor skubbet længere og længere væk og jeg fik andre ting at fokusere på.

Da jeg blev ældre lagde jeg altid makeup på mine veninder og ordnede deres hår inden vi skulle i byen, jeg elskede det! Jeg brugte hele tiden så mange penge på alt muligt beauty gejl, man skulle jo altid have det nyeste og for ikke at tale om de diverse ?beauty-fælder? man røg i. hehe. Hvor har man købt/køber meget man kun får brugt én gang!
For et par år siden, efter fortvivlelse om hvad jeg mon skulle være når jeg blev stor? Det var jo nu! Kom jeg til at tænke på drømmen om at være makuep-artist, og noget sagde mig at hvis det var dét jeg gerne ville, kunne jeg vel også få det til at lykkedes? Jeg ved fra mig selv, at hvis der er noget jeg vil have til at lykkedes, så kommer det til at lykkedes! Så da tog jeg beslutningen om, at jeg skulle være makeupartist og her var det så at jeg startede min uddannelse som makeup artist og hårstylist på Beauty Academy CPH, hvor jeg blev færdig uddannet i november 2014.

Siden da er tiden gået vanvittigt hurtigt og jeg har udviklet mig så meget undervejs. Da jeg blev færdig uddannet, startede jeg i Sephora som BA i makeuppen. Efter kort tid blev jeg tilbudt at være ambassadør for 2 af vores største selektive brands CHANEL & Estée Lauder og det var også her min kærlig til Lauder startede. Som i ved fra et tidligere indlæg, er jeg så glad for hendes produkter. De er fantastiske! Og det bedste holdbare makeup jeg nogensinde har prøvet.

I sommers begyndte jeg så at være ansvarlig for at lave makeup looks til pigerne i Danmark og startede som træner for Danmark og Malmø i september. Jeg stoppede dog med at være træner allerede i starten af 2016, da jeg ikke følte at jeg rykkede mig nok af det eftersom at jeg kun havde 1 træningsdag om ugen. Istedet for træner startede jeg så som floormanager og department manager for kasse afdelingen, og det er min stilling idag. Sephora har givet mig så meget erfaring på blot 1 år og de har været så gode til at udvikle mig og jeg har været så glad for at være der og vil altid være min chef taknemmlig, for alt han har gjort for mig igennem min tid der.

Min tid i Sephora er dog slut for denne omgang og  jeg er vanvittigt lykkelig over at kunne kalde mig konsulent for Estée Lauder pr. 1/4 - Et brand som jeg er så stolt af at skulle repræsentere og jeg glæder mig til den fantastiske rejse jeg skal på, igennem min nye karriere. Jeg glæder mig så meget til at iføre mig en Lauder uniform til April, noget som har været en drøm længe. Siden jeg blev introduceret for brandet i Sephora og lærte det at kende, har jeg ikke været i tvivl om at det var dér jeg skulle være, når jeg ikke længere skulle være i Sephora.

Jeg takker Sephora for et fantastisk år. Tak til alle de skønne piger jeg har lært at kende og ikke mindst alle jer dejlige kunder jeg har haft med at gøre derinde. Tænk at jeg er der hvor jeg drømte om da jeg var lille. En drøm jeg aldrig havde troet ville gå i opfyldelse - Jeg er stolt, og man skal huske at klappe sig selv på skulderen når man har gjort noget godt?

Synes godt om

Kommentarer

Laura
,
Skaaaat! Er så stolt af dig og glad på dine vegne!! Og er endnu gladere for at have arbejdet med dig, du gjorde det helt klart meget sjovere at tage på arbejde (;
Maja
,
Hej smukke Melanie. Jeg drømmer netop om den uddannelse, som du har taget. Men, hvordan mon du fik alt det økonomiske til at hænge sammen? Uddannelsen koster jo ca. 40.000 kr, og man får ikke SU eller noget som helst i de måneder man er i gang. Så jeg ved ikke lige, hvordan jeg skal få det til at hænge sammen og hvad man skal leve af. :/
Casandra
,
Fed blog
Casandra
,
Fed blog
Casandra
,
Fed blog!
Casandra
,
Fed blog!
melanienorskov.com
,
Jeg havde mulighed for at dele betalingen op og så havde jeg et tjener job under uddannelsen, så jeg arbejdede når jeg have fri på skolen og i weekenderne. Men ja det er rigtig mange penge ;/, det er nok noget med at spare de fleste penge op inden man starter og så finde et arbejde der kan koordineres med skolen. Håber din drøm går i opfyldelse<3
melanienorskov.com
,
Jeg havde mulighed for at dele betalingen op og så havde jeg et tjener job under uddannelsen, så jeg arbejdede når jeg have fri på skolen og i weekenderne. Men ja det er rigtig mange penge ;/, det er nok noget med at spare de fleste penge op inden man starter og så finde et arbejde der kan koordineres med skolen. Håber din drøm går i opfyldelse<3
melanienorskov.com
,
TAK SKAT! Im so happy, i lige måde. Savner dig <3
melanienorskov.com
,
TAK SKAT! Im so happy, i lige måde. Savner dig <3