IM FREEEEEE!!

//Shirt: Rails//Skirt: here//Sandals: Steve Madden//Sunnies: Gucci//
Hej mine kære.
Jeg har det pretty much som overskriften på dette indlæg! Free as a bird! Jeg afleverede min opgave på dette semester igår, det er SÅ lettende en følelse at det er overstået! Så mangler jeg kun den mundtlige d.11 - but thats fine.
Jeg har fejret det idag med min veninde og kollega på rosso, of corse with an aperol! Plus at hun snart tager til Vegas (not jealous) så vi skulle selvfølgelig lige hygge inde and do some shopping.
Jeg er jo lidt på diet fordi jeg snart skal til Grækenland og vil gerne føle mig fab i min bikini, you know it! Hah. Så for første gang prøvede jeg en af Rossopomodoros salater med kylling, avocado og kartoffel - SÅ delish! Jeg prioriterede mine kcal i drinks for this meal. Haha.
Jeg er begyndt at lave serious countdown til Greece og jeg tror også snart jeg skal begynde at pakke - glæder mig så meget til at komme afsted!
Er glad for at være tilbage på bloggen, har savnet det og jer!!
Jeg har btw endnu en rabatkode til na-kd hvor i kan spare 20% på alt, jeg er helt vild med deres styles! De har så mange smukke ting og deres kvalitet på tøjet er virkelig lækkert! Koden er: norskov20

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer