IN THE CITY

Fotograf: Mathilde Boe

Hej Loves♡

Jeg blogger lige live fra amagerstrand, da jeg har fri idag og har valgt at bruge dagen fornuftigt med min søster. Der har været enormt skyet herude indtil nu, hvor solen kun har kigget frem indimellem. Men nu er der bagende sol fra en næsten skyfri himmel!

Tidligere idag var jeg inde forbi Glow Repeat og sige hej og hente spændende ting fra GHD som i sikkert allerede har luret på min IG - det vil komme et indlæg om det inden længe, hvor i også har mulighed for at vinde 15.000kr til en rejse. Wuuuuhuuu.

Jeg er vild med dagens outfit som er enormt sommeragtigt og lettere casual! Nederdelen har i set en del til efterhånden og det er absolut et af mine favorit items denne sommer. Derudover er jeg også virkelig glad for min prangende Calvin Klein taske som jeg fald for i USA pga farven. Og sidst men ikke mindst mine Gucci solbriller fra Synoptik som jeg altid har med mig for at beskytte mine øjne mod solen.

Adios from the beach. Glem ikke at stille spørgsmål i min Q&A til Jacob & jeg

I`m wearing: Skjorte: H&M Nederdel: Mango Wedge Sneakers: Armani Taske: Calvin Klein Solbriller: Gucci (Synoptik) Ur: her

  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer