INTERIØR | VORES STUE INDTIL VIDERE

Hej mine kære

Jeg har faktisk slet ikke lagt noget op på bloggen endnu af vores lejlighed andet en inspiration, med et er også fordi jeg er så skide perfektionistisk og ikke kan lide at ligge noget op før det ligner bare nogenlunde et hjem, og det gør det nu.

Vi (eller jeg) ændrede jo egentlig fuldstændig stil efter et par mdr, fordi jeg synes at den første idé jeg havde ikke rigtig var nogen god idé alligevel hehe. Vores nye stil er meget lyse farver holdt i hvidt og gråt, jeg skal også lige have fundet en 3 farve for at bryde det lidt og har tænkt på mørkeblå! Vores stil er mix af råt, rokokko og et personligt touch og det fungere så fint indtil videre.

Det seneste køb til stuen er vores grå velour lænestol fra hill-street.dk , som jeg bare måtte eje! Den er så fin og giver virkelig en rød tråd til de andre rum i lejligheden. Jeg er apropos helt vildt med hill-street som har så mange fine møbler som passer super godt ind i vores hjem. Vores næste køb skal være en Cozy Living armstol til spisestuen.

Vi er næsten færdige med stuen, vi skal bare have en ny sofa, have hængt tv + tv møbel op og så overvejer vi lidt at skifte Kartell sofabordet ud, da vi synes det bliver lidt for lavt. Vi manglerne også noget ovre i hjørnet ved biopejsen, her har vi tænkt lidt på en B&O beoplay A9, hvad tænker i? Og så skal vi have et maleri af en art oppe over biopejsen, det tænker jeg skal være i noget mørkeblå abstrakt, kender i nogle gode kunstnere? Synes det er så svært.

Vores biopejs købte vi lige da vi kom hjem fra USA, vi er så glade for den! Og vi glæder os til at tage den rigtig meget i brug til vinter og til at hænge julesokker på den! (Det er nok mest mig) haha.

XX

  • Near Indre By, København

Synes godt om

Kommentarer

Ko
,
Jeg vil gerne læse noget mere om hvordan du går og har det for tiden... Om du mon savner mig? Måske også lidt om, hvem det er af du og Jacob der spiller guitar? - Jeg har også lige købt en! Og i øvrigt, den stol ser dejlig ud, men tæppet er altså ved at falde helt ned på gulvet? Kram fra mig
Julie,
Fiint søde! Hvor er den biopejs fra? og kan man godt have den i lejlighed?
julievonlyck.dk
Ko
,
Jeg elsker i øvrigt at du skriver at I næææsten er færdig med stuen og så remser du alverdens ting op, som I mangler, haha! So likeable :-*
MelanieNorskov
MelanieNorskov,
Jeg har det godt❤️ Har jo startet nyt arbejde og selvfølgelig savner jeg dig! Det er Jacob der spiller(eller det gør han ikke rigtig, men det er ihvertfald hans). Ej hvor spændende, har du fået spillet på den? Hehe, du har også øje for alting, det er selvfølgelig meningen :b.
nouw.com/melanienorskov