IT'S A GIRL THING: BROW TALK

Velkommen til det mest girly univers verden længe har set, i Benefits største brow bar i Europa i Sephora, illum.

En af det beauty ting jeg er mest besat af er helt klart bryn! Jeg elsker dem og har haft en brow fetich siden jeg var helt lille. Når jeg så film, studerede jeg virkelig alles bryn. Det er bare en vigtig faktor for ansigtet.

Jeg har haft valgt at tage en kold tyrker hvad angår mine egne bryn, da jeg simpelthen gerne ville have meget mere bold brows. - det skal så lige siges at jeg altså har været rimelig hardcore og holdt den i omtrent 3 måneder. Jeg var så også ved at gå helt op i limningen til sidst, da jeg virkelig følte at hvad end jeg gjorde ved mit ansigt så det virkelig bare forfærdeligt ud pga de skovsnegle der bare sad midt i smasken på mig :D.

Så i fredags var det altså en virkelig stor dag for mig og ikke mindst for min brow stylist, Sofie Amalie, som havde set frem til den her dag med mig siden jeg bookede tid hos hende for 2mdr siden :D.

Vi tog faktisk ikke ret meget af min naturlige bryn form, men bare lige så jeg fik de her helt sharp lines og selvfølgelig fjernet alt hvad der var udenfor. (Inkl. Dameskægget) - jeg er SÅ glad for resultatet! Det har virkelig været grotiden værd! Og kan kun anbefale Benefit til alle der vil have ordnet bryn, de er simpelthen så vanvittigt dygtige. ?

Har i prøvet at tage en pause med pincetten for at opnå fyldigere bryn?

Synes godt om

Kommentarer

Itsmemelaniedk
,
Ja hun er så skøn en pige og meget dygtig!
Itsmemelaniedk
,
Ja hun er så skøn en pige og meget dygtig!