JEG GJORDE DET FANDME!!

Hej mine kære.

Hvor er det crazy at de 30 dage i #nouw30daychallenege allerede er ovre, i kan læse lidt mere om hvad denne challenge gik ud på her. Jeg udgav mit sidste indlæg igår og jeg sidder nu med følelsen af hvad F har jeg blogget om i de sidste 30 dage, haha. Jeg har ihvertfald rigtig mange indlæg jeg ville have udgivet i de her 30 dage som ikke er blevet udgivet men sådan er det som blogger, der kommer altid noget nyt og spændende op hele tiden som er lidt mere relevant for øjeblikket end det man havde i sinde at skrive og så er det lidt et luksusproblem at have et lille overload af indlæg hehe.

Jeg har haft så travlt og literally ligget vandret den sidste måned at jeg slet ikke kan huske hvad jeg har lavet og jeg forstår virkelig ikke at det er gået så hurtigt. Jeg var rigtig bange for i starten at jeg ikke ville kunne gennemføre det netop fordi at jeg var kommet ind i en rigtig dårlig periode med bloggen og nærmest kun udgav ét indlæg om ugen. Frygten var også at jeg ikke havde nok fantasi til at lave en masse lækkert content til jer, da der ligesom også er nødt til at være noget relevant indhold i hvert enkelt af de indlæg man udgiver og jeg har heller ikke lyst til bare at blogge for at blogge, det vigtigste er ligesom at I får noget ud af det.

Men bare den der følelse af at sætte sig noget for og så gennemføre det! Jeg deltog ikke for at vinde en tur til Paris, men for at bevise overfor mig selv og andre at jeg godt kan og for at komme ordenligt i gang med bloggen igen da det betyder rigtig meget for mig. Well now i wouldnt mind if i win the trip! Hah. Jeg har faktisk heller ikke på noget tidpunkt tænkt “Ej jeg orker ikke at blogge idag”, jeg har bare gjort det.

Jeg har virkelig også overrasket mig selv ift. min ranking på nouws topliste. Jeg er altså gået fra at være nogen og halvtreds til idag at ligge nr6 - det er jo FULDSTÆNDIG vanvittigt!!! Det havde jeg slet ikke ventet! Mit mål var dog at ende med at ligge i top 10, men havde ikke regnet med at slutte på en 6 plads. Så 10.000 millioner gange tak til jer fordi i vil læse med!

Jeg har helt sikkert tænkt mig at blive ved med så vidt som overhovedet muligt at blogge hver dag og lave flere YT videoer, da jeg tænker at det også er en sjovere måde for jer at lære mig bedre at kende på. Denne gang blev det dog kun til 1 YT video, but there will be more! Jeg tænker at filme en apartment tour video på fredag - så det kan i glæde jer til.

Jeg vil virkelig bare takke jer endnu engang for at læse med - jeg er VILD med jer! Og så vil jeg anbefale jer at give jer selv en 30 day Challenge på noget i gerne vil blive bedre til, der er ikke noget som den succes følelse man får når man gennemføre det og det giver en endnu mere blod på tanden! Og tak til nouw for at lave denne Challenge for deres bloggere - det har været så motiverende!

  • Near København N, København

Synes godt om

Kommentarer