JEG HAR VÆRET OFF OG EN LORTE KÆRESTE

Hej mine kære.

Jeg har virkelig haft brug for at have en off weekend hvor jeg bare har lavet nul og nix. Eller det er ikke helt rigtigt, jeg har faktisk lavet ret meget. Jeg har haft så travlt den sidste måned med min 30 day Challenge, job og så er jeg jo startet i skole igen og jeg føler bare ikke der har været noget tid til Jacob. Jeg føler virkelig bare jeg har levet i min egen verden og ikke taget hensyn til ham eller ænset ham, men sådan nogle perioder kan vi alle have. Heldigvis har Jacob ikke følt det sådan, so it could have ben worse! Vi har også haft en del sygdom på jobbet i denne uge så jeg har stort set været der alene, hvilket også har været virkelig hårdt - så har man bare brug for at koble helt fra.

Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker at have gang i alt muligt og altid har gang i hundrede ting på samme tid og synes det er svært at vælge noget fra. Jeg er nok ikke helt nem at leve sammen med indimellem, fordi min blog, min karriere og mine SoMe fylder rigtig meget, men Jacob og jeg er heldigvis rigtig gode til at være der for hinanden i det daglige når vi har travlt og ikke mindst at bakke hinanden op. Ingen kan dog køre 180 i timen 24/7, så det er vigtigt at man sørger for at tillade sig selv at koble helt fra indimellem også på SoMe.

Jeg har brugt det meste af min weekend med Jacob, hvor vi bare har slappet af og hygget os og fået lavet en hel masse i lejligheden. Jeg ville faktisk have filmet en apartment tour i fredags inden sofaen kom, så i kunne se lejligheden før vores 'makeover', but if u know me så gik der mega hovedrengøring og oprydning i den fra kl.8 om morgenen og så fik jeg slet ikke filmet inden sofaen kom. haha. Jeg glæder mig dog til at filme når vi er færdige, måske jeg gør det snart for jeg ved ikke hvornår vi bliver 100p færdige.

Men jeg håber i har haft en dejlig weekend, jeg er ihvertfald fuldt opladet til en ny uge imorgen.

  • Near Søborg, Søborg

Synes godt om

Kommentarer