JEG SKAL STARTE I SKOLE IGEN

Hej mine kære,

Jeg har været så spændt på at skrive dette indlæg, da jeg glæder mig sindssygt meget til at starte på noget nyt og spændende. Jeg har længe leget med tanken om at jeg skulle arbejde med PR og startede i januar med at læse lidt kommunikation hjemme. Det har været spændende at læse hjemme, men der er så mange faglige begreber at det kan være svært at finde sammenhængen i det man læser. En ting er også at læse hjemme, men du får ikke noget på papir så i og for sig er det en smule irrelevant for en virksomhed hvis de gerne vil ansætte en.

Inden vores rejse til USA havde jeg set enormt meget frem til at finde mig selv og finde ud af hvad næste skridt skulle være og hvad jeg skulle gøre med mit liv(det lyder så voldsomt,hah), da jeg kom hjem fandt jeg mig selv i lidt af en midtvejskrise fordi jeg intet var kommet frem til på ferien og følte at jeg havde no clue. Det var først efter mit sidste job afslag (som i kan læse om her), at det gik op for mig at jeg var nødt til at læse videre på en eller anden måde. Jeg var lidt ude i en akademiuddannelse og enkeltfag, som jeg også ville kunne tage ved siden af mit fuldtidsarbejde. Efter at have forhørt mig hos veninder, kolleger og bekendte, fandt jeg frem til at enkeltfag ville være den ideelle løsning for mig. Jeg skal derfor starte på enkeltfag i kommunikation i praksis her d.5 september på CPH Business. Jeg glæder mig så meget, men synes også det er mega angstprovokerende fordi jeg skal til at gå til eksaminer igen og jeg føler at det er meget højere forventninger til en nu, fra da man gik på HHX.

Når jeg har afsluttet mit enkeltfag i kommunikation i praksis, starter jeg på kommunikations strategi og så har jeg tænkt at tage en Event Management Uddannelse til sidst.

Jeg synes det er vigtigt at man altid holder fast i

Jeg glæder mig ihvertfald helt vildt og synes det er så vigtigt at man har noget at skrive på sit CV - glæder mig til at holde jer opdateret og håber ikke at jeg drukner i for mange lektier og arbejde, hehe.

Synes godt om

Kommentarer