JEG SKAL VÆRE VEGETAR

Yes you heard me og dette kommer nok ligeså meget bag på mig selv som på jer - især fordi jeg eeeeeeelsker kød og ost for den sagsskyld og har altid sagt at jeg aldrig ville kunne blive vegetar, men det er noget som jeg har lyst til at prøve og give en chance. Det er noget jeg har gået og leget lidt med tanken om i noget tid, men har nok heller ikke kastet mig helt ud i det fordi Jacob synes det er meega randdom og det kan jeg også godt sætte mig ind i, men nu tror jeg også at han synes det er lidt spændende.

First of all så gør jeg det her fordi at jeg før har prøvet at skære mælkeprodukter og oksekød fra, for at tage noget hensyn til min hud og det havde jeg det lidt svært ved. Jeg ved ikke hvorfor for det her er meget mere ekstremt, men jeg føler at det er lettere for mig så bare at skære alt fra.

Jeg ser det også som en måde hvorpå jeg kan ændre min livsstil til en mere sund livsstil da jeg virkelig lever alt for usundt synes jeg selv og det er jeg bare so over with. Derudover så er jeg også bare enormt nysgerrig på at se hvad det gør ved min krop.

Jeg er på ingen måde blevet overtalt til det her, det er selvfølgelig 100% mit eget valg men jeg er i den grad blevet inspireret til at gøre det af folk omkring mig(og jeg har heller ikke set nogle af de der dokumentarer på Netflix).

Igår havde jeg min første dag som veganer og den rigtig godt og jeg var meget opmærksom på hvad jeg spiste indtil det går op for mig at jeg sidder og tygger på små mozarella kugler i min tomatsalat, haha - det skal jo også lige blive til en vane. Jeg vil dog pointere at hvis jeg en dag har rigtig meget lyst til kød eller ost, så spiser jeg det, men ligenu er det ikke noget jeg har lyst til. Det kan også godt være at jeg ikke gider det here mere efter en uge, det kan også være at det bliver en fast livsstil for mig.

Jeg tænker at der sikkert er nogle af jer derude som er enten vegetar eller veganer og jeg har virkelig brug for alle de tips jeg kan få, især til mad! Hvad spiser i til frokost og aftensmad?

Glæder mig til at give jer en update i næste uge.

Kys

Synes godt om

Kommentarer