JEG SPISER IKKE LÆNGERE VEGANSK

Hej min kære.

I har nok lagt mærke til at jeg ikke længere spiser vegansk, særligt eftersom at jeg ikke rigtig poster noget om det længere. Den veganske livsstil var noget jeg rigtig gerne ville prøve af, efter der har været så meget snak om hvor godt det skulle være for kroppen, i had to see it myself. I starten var jeg mega tændt på det og som den kødelsker jeg nu engang er, havde jeg intet problem med at skære det hundrede procent ud af min nye livsstil.

Den første uge som veganer levede jeg stort set kun af avokado madder, bananer og figenstænger (læs her) grundet dårlig forberedelse og det er også en af grundende til at jeg har valgt at give afkald på det. Jeg er i en periode ligenu hvor jeg har tilskrevet mig rigtig mange store opgaver og jeg synes desværre ikke at min kost er der hvor jeg har overskuddet til at prioritere højest. Er det bare mig eller har nogle af jer haft det på samme måde?

Man er nødt til at være meget mere struktureret og forberedt hvis man vil leve vegansk end jeg lige var, ellers er det virkelig ansvarsløst overfor ens helbred da det kan være mega usundt, hvis ikke man indtager de vitaminer og mineraler man har brug for på anden vis. Jeg havde heller ikke lyst til at gøre det hvis jeg ikke kunne gøre det hundrede procent, så derfor valgte jeg at stoppe det.

Jeg synes det er så sejt af folk der kan gøre det og det er jo også bare et spørgsmål om tilvænding og jeg vil heller ikke være afslående overfor at prøve det igen på et andet tidspunkt. Jeg har dog stadig få ting jeg holder fast ved, bla. Mælk og mælkeprodukter generelt har jeg skåret meget ned på og drikker aaaaltid havredrik i kaffen, men det smager også bare meeega godt!

Jeg er ked af den korte indsigt i havde i min veganske livsstil hehe, mon ikke jeg prøver det af igen en anden gang?

  • Near Indre By, København

Synes godt om

Kommentarer