Jeg stopper med at spise alt hvad der kommer fra en ko

Hi, Ladies <3

Jeg plejer ikke at være typen der går særlig meget op i hvad jeg spiser, i den forstand at jeg måske ikke tænker så meget over hvor de ting jeg spiser kommer fra, hvilken funktion det har for min krop, økologi etc. Så dette er absolut ingen fanatisk beslutning eller fordi jeg har set en ulækker eller skræmmende video i mit newsfeed på facebook.

Det er en beslutning jeg har taget efter jeg sidst var på besøg hos min kosmetolog Bianaca. Som i ved har jeg serious issues med min hud for tiden og da jeg sidst var hos Bianca havde jeg rigtig mange af den slags urenheder som bare ligger under huden. Bianca sagde til mig at det så meget hormonelt ud, og om jeg spiste meget mejeri og oksekød og den slags. Og ja jeg spiser det faktisk i OK mængder hver dag.

Jeg spiser skyr til morgenmad hver eneste dag, oksekød næsten hver dag og over sommeren har jeg jo også spist en is næsten hver dag + alt andet indimellem. Bianca gjorde mig bevidst om hvor hormonelt fødevarer der kommer fra en ko er, og det meget vel kunne være at det var det der var mit issue. Jeg har også selv bidt mærke i at især efter at jeg er begyndt at spise skyr hver dag har jeg fået mandelpropper, hvilket jeg aldrig har haft før og så får jeg også enormt dårlig ånde når jeg spise mejeri produkter - så hvorfor ikke stoppe med det?

Jeg er på nuværende ikke stoppet 100% med at spise alt der kommer fra en ko, men jeg har begrænset det enormt. Lige nu spise jeg havregryn eller brød til morgenmad og så spiser jeg kokosmælk på mine havregryn (yummy!) og undgår at spise oksekød.

Bianca sagde jeg skulle give det 3 måneder for at se om min hud bliver bedre, i am excited!
  • BEAUTY

Synes godt om

Kommentarer

Charlotte
,
Tror at din kosmetolog har ret, der er mange undersøgelser der viser en sammenhæng mellem uren hud og mejeriprodukter. Jeg har selv ikke drukket ko-mælk i 3 år grundet dette, og prøver så vidt at spise plantebaseret. Det er dog svært for mig, at 100 procent fri for animalske produkter, når min familie og kæreste på ingen måde ønsker at spise under samme vilkår. Håber du ser resultater, det gjorde jeg i hvert fald. <3