JEG VIL HAVE NY HÅRFARVE. BAYALAGE ELLER HELFARVE?

Hej ladies

Efter større efterforskning i at finde et gammel deasent billede af mig selv med brunt hår, har jeg måttet opgive den nytteløse jagt, dog med en masse grin undervejs! hah. Jeg har dog også altid været nærmest sort håret dengang jeg havde brunt hår, så mørkebrunt var det.

Hvis man kigger lidt rundt på SoMe er balayage ved at være en smule yt og det er begyndt at være mere en med en smuk klassisk helfarve. Det er dog ikke ovenstående der har fået mig til at drage konklusioner om hvorvidt min hår skal forblive, min ellers meget smukke balayage eller om jeg skal kaste mig ud i en smuk brun helfarve.

Jeg skal snart til frisør igen hos min mirakelmager af en frisør Dan, som har NIVEAU på Frederiksberg. Jeg har rost ham til skyerne før, men man må give ham at han lever op til NIVEAUs motto, ikke at gå på kompromis med kvaliteten. Mine resultater er altid on point når jeg får det lavet hos ham, derfor er der heller ikke andre der får lov til at røre mit eller Jacobs hår, hehe.

Jeg var rigtig glad for den varme caramel balayage jeg fik lavet sidst(som var inden vi tog til USA), nu kan jeg bare ikke finde ud af om jeg er træt af at have bayalge, ombre etc. Og måske bare gerne have noget mere 'kedeligt' som en brun helfarve med lidt spil i? Det er så lang tid siden jeg har haft brunt hår, uden nogen form for bayalage eller noget, altså vi snakker ihvertfald 5år siden. Mørkebrun er min naturlige hårfarve, men havde tænkt at få noget som er en anelse mere varm tonet. Tanken er også liste at jeg vil holde en pause med at farve det(hvis jeg kan) og min udgroning er oftest svært at tyde når jeg har brunt hår. Jeg er helt vild med Kylies hår på billede 4, hvad tænker i?

Glæder mig til at vise jer hvilken farve jeg er nået frem til.

KYS

  • Near København NV, København

Synes godt om

Kommentarer