JEWLSCPH MY FAVOURITES

Godaften mine kære,

Jeg var forleden forbi JEWLSCPH - to go shopping for diamonds, og som en lille pre-julegave til mig selv. Det var et virkelig svært valg for mig da der er vildt mange smukke smykker i Mai Manniches Diamond kollektion, men jeg havde dog lidt allerede udset mig et par ringe som jeg gerne ville have og gerne har villet have for a loooong time baby! Problemet var bare at de ringe jeg havde udset mig findes i rigtig mange forskellige farver and then it gets pretty tough.

SUPERLA
Var den første ring jeg besluttede mig for. Jeg stod lidt imellem om det skulle være den med en sort onyx eller den med hvid topas? Jeg synes måske den med hvis topas godt kunne stå for at være The Diamond Ring fra lang afstand, og kald mig mega gammeldags men jeg bryder mig ikke om at have en ring som godt kunne minde om den jeg ønsker mig som forlovelsesring, unless it is! - kender i det?

SUPERIOR SMOKY
Jeg har sååååå gerne villet have en af de her Superior ringe i så lang tid! De er virkelig virkelig smukke. Her havde jeg altså virkelig svært ved farvevalget og stod mellem smoky, turquoise og carnelian. Jeg elsker simple smykker som i ved, men jeg er også lidt en sucker for farver! I skulle bare vide hvor meget farverigt tøj jeg har haft i mit skab (faktisk nogle pæne ting), men har jeg nogensinde brugt noget af det? not really - så jeg gik efter 'the safe choice' nemlig smoky! Jeg synes smoky kan changere meget i farven alt efter hvad for noget tøj man har på. Se bla. indlægget her fra min fødselsdag hvor jeg havde den på til min brun/lilla velour kjole.

SUPERIORLY
I did not buy this - men det skal helt klart være mit næste køb. Smuk og simpel og så er den også virkelig fin at have på med to af de andre ringe.

  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer