Julefrokosten

Jeg havde en fantastisk juleaften igår, hvor jeg endte meeeeget sent i seng i selskab med mine kære søskende og Barbie og nødeknækkeren! Vi startede med at spise omkring kl20 - hvilket var meget sent og jeg kunne slet ikke vente mere til sidst! Derefter raflede vi om gaver. Min mor hun har sådan nogle sjove kort som siger hvad man skal gøre, så dem bruger vi først og så sætter vi uret på unknown time bagefter ;). Jeg får totalt stress, og der er altid SÅ mange gaver. Men i år havde jeg (desværre) glemt at købe gaver, så jeg fik den fantastiske idé at pakke min lillebrors yndlingsbamse ind. Det var SÅ sjovt! hahah, men man skulle nok have været der. Jeg endte op med et par sutsko-sokker-ich, en lyserød opvaskebørste, en neglefil og en Hello Kitty lampe! Så spiste vi ris a la mande, og grundet min mors uheldigvis meeget tynde ris a la mande, kunne jeg se mandlen i siden af skålen. Det skal lige siges at jeg kan ikke fordrage det, men valgte nu at tage en portion alligevel! Jeg fik mandlen, men skjulte det godt og gave den til min kære storesøster under bordet.. Jeg får altid mandlen, og hun har aldrig prøvet det! hihi :D. Så dansede vi om juletræet, og vi slutter altid med 'Nu det jul igen', og løber rundt i heeele huset. - it was killing me! Sidst men ikke mindst fik vi vores gaver!! Jeg fik nogle rigtig gode gaver(dog ikke så mange), men sådan er det åbenbart at blive ældre ;(.. Men jeg fik min Marc By Marc Jacobs pung, som jeg havde ventet lææænge på :D. Så fik jeg en make-up pensel fra MAC og en Burberry Body gaveæske. ELSKER den parfume, den er så fantastisk.

Idag står den på JULEFROKOST!! Vi har kørt første etape og regner med at vi snart køre den anden! :D. Jeg er ihvertfald ved at være sulten. Imorgen vender jeg næsen hjem mod KBH, som jeg også savner noget så gevaldigt. Det er bare hårdt at være på landet!! Udover at spise har jeg faktisk også skrevet ansøgninger idag. Jeg er desperaaaaat for at få et job, og ville allerhelst gerne have et sælgerjob. Så kryds fingre for at 2013 bliver MIT år!

See you lover! xo - I love you, but i love me more!♥

Synes godt om

Kommentarer

Bobbi,
So much for:The land of the free and the home of the brave.Crap like this is NOT what I fought for during my time in service. The actions of those two Generals for whatever reasoning displayed cowardice in the face of the enemy. There actions was nothing more than a display of political correctness run to its logical end, direct intervention of the goemvnrent./I gotta stop. I am getting angrier the more I think about this.
peadzs.com
auto insurance,
Big leopardprint fan too and though there are loads of cheap ones about atm (New Look anyone?) yours is just gorgeous and such a bargain too it seems! Beats any of the high street ones in the sales! Urging you to reconsider it... doing a great job with the tights though- I think they'd be a bit too loud for me but look amazing on you! x
autoinsurancecop.com