Just a friday | Just a girl

Sikke en smuk og solrig morgen at stå op til idag! Idag var anderledes end alle andre sædvanlige morgener, da Jacob tog tidligere på arbejde en normalt. Og mig som altid vågner når han står op, og bare venter på at han kommer ind og putter lidt igen inden han tager afsted - det var der desværre heller ikke tid til idag. Jeg nåede næsten ikke at høre at han var stået op før han kom ind og gav mig et farvelkys og smuttede på arbejde. Okay, jeg er VIRKELIG en pivskid nogengange.. Hehe, men savner ham SÅ meget! :( glæder mig imorgen eftermiddag, så kan vi endelig holde weekend sammen!

Jeg tror jeg stod op omkring kl08.30, jeg kunne ikke sove mere og var faktisk vågnet adskillige gange pga solen som skinnende ind af vores altan dør i soveværelset.(forgot to shut down the curtains). Anyway, jeg gjorde min sædvanlige morgenrutine, ud og veje mig og så morgenmad(cheasy youghurt 0,1%). Og der blev min morgen lige SÅ meget bedre!! Efter at have haft en svingende vægt mellem 58-59kg i 3uger, sagde den 57.6! SÅDAN! - så var det bare morgenløbeturen(som jeg bare ikke gad idag) der skulle overståes. Men jeg ved at ligeså snart jeg kommer ud af døren, får jeg det gjort. Så det er bare med at hamle op i sig selv!

.. Bortset fra alt det, vidste jeg at der var en pakke i luften til mig fra www.justagirlsj.com(som iøvrigt har så meget lækkert tøj at jeg kunne købe mig fattig!! Ååårgh), så jeg glæder mig helt vildt til den kommer og er lidt som et lille barn til juleaften som løber ned til juletræet om morgenen. Jeg løber bare ned til postkassen istedet! Haha. Jeg bliver totalt desperat og utålmodig!(Might have a problem). Det er jo ikke nogen hemmelighed at jeg ELSKER tøj! Og har ALT for meget af det! Ups..
Men angående alt det der med e-handel, kan det være lidt svært at vide hvilken str man skal bruge da str aldrig helt er de samme. Altså noget tøj er mindre eller større i str end normalt. De fleste steder kan man finde mål på hjemmesiden så man ved hvad str man skal have. Men ellers er hun rigtig god hos www.justagirlsj.com til at guide en i hvilken str man skal have. Jeg har allerede modtaget et par lækre ting som alt passede perfekt!<3
- tilbage til imorges! Jeg løb selvfølgelig ned i min postkasse, AND THERE I WAS! Min pakke!! Mine nye jeans!! Jeg er så glad for dem, de sidder perfekt! Jeg elsker jeans i alle slags og alle mønstre og farver! Jeg har denne gang fået mig et par sølv jeans. SÅ fede! Jeg er SÅ glad for dem!
De koster kun 349 og kan købes lige her: http://www.justagirlsj.com/webshop.html#!/~/product/category=5277148&id=24658331

Her er et par billeder af de andre ting jeg har modtaget fra justagirl<3
Dagen idag skal bruges på at slappe af, rydde op og gøre rent and ofcourse, workout! Og så glæder jeg mig bare til at min dejlige kæreste kommer hjem!!<3 - hvad skal i bruge jeres fredag på?

TTYN - KYS M

Synes godt om

Kommentarer