Just let me get it over with

Ååååh hvor er jeg træt!! Jeg kan ikke huske hvornår jeg sidst havde SÅ svært ved at komme ud af sengen! Det endte med at jeg kom ud, 20min før jeg skulle afsted. Så er bare iført det mest casual outfit! Når jeg er træt, kan jeg ikke holde ud at have stramt tøj på!
Idag er en meget 'stor' dag, som jeg bare gerne vil have overstået. Jeg skal ind til min ellers søde og dejlige tandlæge Kim Sperly, og have opereret en visdomstand ud! Det lyder så voldsomt!! Det er min 3 visdomstand jeg skal have fjernet, men har aldrig prøvet at få den opereret ud. AV :(.

Efter det skal jeg nok ind i Creme Fraiche på strøget og trøste mig selv lidt med shoopping! Det læger alle sorger! Haha

Igår var jeg hjemme og besøge en af mine bedste veninder, som jeg ikke har set i laaang tid! Fordi jeg som sagt, ærligt, ikke er så god til at pleje mine venskaber, og nogengange tager dem lidt forgivet! Baaad!! Men vi hyggede rigtig meget, drak lidt rødvin, spiste ærtesuppe(first time) mmmh, og så fik vi jordbærgrød med fløde til dessert! Hihi. Da jeg kom hjem var min mave så oppustet at jeg følte den revnede når jeg trak vejret! Haha.
Sidder i bussen ved siden af statens museum for kunst, som bringer dårlige minder frem!! Haha, det vil i snart se i For lækker! - det bliver awesome!

Er stadig på min søde iBabe, som er en kælling når jeg skal blogge, for jeg kan ikke ligge billeder ind. Så det gør jeg senere! Overskudsagtig af mig alligevel egentlig, at skrive så tidligt!

Synes godt om

Kommentarer