JUST ORDERED FOR MY BIRTHDAY

Indeholder tilknyttede links

Jeg skal holde b-day for mine besties på lørdag and of corse i had to have a new dress! Jeg har bestilt denne viiirkelig smukke kjole fra missguided, som jeg tænker også vil være mega fin til sommer over en bikini eller til et bare flade sandaler, lidt SATC har man vel lov at være! hah. Jacob synes den er lidt slutty, men så er det godt det ikke er ham der skal have den på, haha. Den er i så mange forskellige farver, jeg havde literally lyst til at købe en af hver! Kjolen koster btw KUN 346kr, hvis man er ny bruger!

Jeg tænkte at den ville gå perfekt til mine nye bangs (of corse you gotta match w the hair), og så har jeg tænkt mig at være mega bronzed i huden og makeuppen. Jeg bruger altid St. Tropez gradual tan men her om vinteren tanner jeg med noget lidt heavier, så enten deres Self Tan Luxe Oil eller bronizing mousse - de er så flotte naturlige på huden og holder mega længe på huden. Jeg tror dog at jeg skifter til noget varmere hvis vi skal bevæge os ud af søborg!

Den skal bare have masser af highlighter og gloss allover, hah. Jeg glæder mig helt vildt til at hygge med pigerne, det er så længe siden jeg har holdt en rigtig fødselsdag med mine veninder da vi ikke rigtig har haft plads til det i den lejlighed vi boede i før. Jeg har lavet et lille overraskelsesindslag til aftenen, så følg med på instastory, det bliver så sjovt!

Synes godt om

Kommentarer