JUST ORDERED FROM NA-KD

Indeholder tilknyttede links

Jeg har lige bestilt de lækreste styles hjem fra NA-KD​, hvilket er lidt af en first time experience da jeg ikke har bestilt tøj fra dem før, men har set så mange influencers i deres tøj så jeg tænkte at det var på tide at jeg også bestilte noget hjem.

Jeg er så upsessed med mules fordi jeg synes det er en mega casual måde at ligne en million på! og så kan de bare bruges til så mange ting! Både til hverdag, fest, kjoler, jeans etc. Derfor måtte jeg også have intet mindre end to par! hah. Det første par tænker jeg ville være så fine til når vi skal til USA, jeg kan lige se mig selv slentre rundt i LA eller Miami med dem og en kjole. The velvet mules var nok bare lidt love at first sight, dem måtte jeg bare eje. Igen er de pæne til en kjole men også vildt fede til et par ripped jeans.

Bukserne og toppen har jeg faktisk bestilt som et sæt og jeg glæder mig så mega meget til at style det og tage nogle fede outfit billeder til jer - jeg synes nemlig at det er lidt på tide at jeg også kommer tilbage i det game! haha. Men jeg er meget spændt på bukserne btw. da det er meget unlike me at klæde mig i sådan noget, på trods af at jeg synes det ser mega fedt ud - så det bliver spændende. 

Hvad synes i om de styles jeg har bestilt? har i prøvet NA-KD

Synes godt om

Kommentarer