Kinda feels like spring - GIVEAWAY♥

Solen har kigget VIRKELIG meget frem i dag, og jeg er helt forelsket i den! - Da jeg var på arbejde og så solen komme ind af vinduerne, fik jeg virkelig følelsen af forår. Mmmmh. Lige det tidspunkt hvor man kan mærke at det så småt bliver varmere og lysere, man begynder at tage mindre tøj på(man bliver syg), men man kan mærke at sommeren er på vej. Og jeg ELSKER sommer! I mean who doesnt?

- Derfor synes jeg også at det er tid til en lille giveaway. En giveaway som jeg ville elske at giveaway til mig selv! hihi. Men det bliver til en af mine dejlige læsere.♥ I har mulighed for at vinde det smukkeste armbånd fra CHANTI, som er fra deres nye SHIVA Design kollektion(armbåndet ses på billedet nedenfor). Alt I skal gøre er at like CHANTIS facebook side lige HER & følge dem på instagram @chantijewellery. Vinderen vil blive trukket fredag d.14. Good luck sweethearts♥.

//Mohair jakke: Creme Fraiche//Organic cotton T-shirt: H&M//Beige læderbukser: Clubdiva.dk//Solbriller: Gucci//Sandaler: Aldo//Hvidt læder armbånd: CHANTI(Snö of Sweden)//Armbånd med sten: CHANTI SHIVA DESIGN GIVEAWAY//

Hav en fantastisk aften!
LOVE M
  • FASHION

Synes godt om

Kommentarer

Birna Lambaa
Birna Lambaa,
Hvor er det bare smukt! 😊
Lis Vinter
Lis Vinter,
Sikke fine armbånd - dejlig præmie !
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229