LA MER LOVE

Hej beauties.


Som i nok allerede ved, så ELSKER jeg La Mer! Jeg synes produkterne er så lækre, duften, texturerne og så er jeg helt vild med deres unikke miracle broth, som er hovedingrediensen i deres produkter. Miracle broth er den unikke hovedingrediens i La Mers produkter som Dr. Huber brugte 12 år på at udvikle og er især kendt for dens regenerering - det findes idag i alle La Mers produkter.

En klassiker er deres Creme De La Mer som er en virkelig fed creme som skal varmes op i hænderne og så klappes på huden - SO good!! De har lavet denne creme i mange forskellige texturer og jeg elsker den klassiske til om aftenen og deres soft creme til dagen.

La Mer har fornyeligt lanceret en oil exfoliator og en renewal oil, som jeg har været så heldig at få lov til at teste, og jeg har virkelig en sucker for exfoliators, peeling etc.

La Mer Oil Exfoliater

La Mers nye Oil exfoliater efterlader huden med masser af glød og udstråling. Sukkerkrystaller og havsalt eksfolierer huden skånsomt og gør huden frisk, ren og glat. Algefibre trækker urenheder ud af porerne, og Miracle Broth™ og olien nærer, blødgør og fugter huden. Produktet bruges på tør eller fugtig hud. For en mere intens eksfoliering, anvendes produktet på tør, nyrenset hud. Ved kontakt med vand forvandles The Replenishing Oil Exfoliator til en cremet oliekonsistens, og krystallerne opløses. Skyl ansigtet med lunkent vand, og dup huden tør. Bruges 3-4 gange om ugen. I loove it! Og især til min ekstremt sarte hud, som hurtigt får udbrud efter jeg har haft akne.

La Mer The Renewal Oil

Renewal Oil blødgør og booster hudens regenerering, og huden får mere fylde. Samtidig udjævnes linier og rynker, og gradvist bliver hudens naturlige fugtbarriere mere modstandsdygtig. Den legendariske Miracle Broth – som er selve sjælen i alle La Mers produkter – giver energi til hudens naturlige fornyelsesproces. Normally så er jeg ikke særlig god til olier i ansigtet, især efter jeg har haft akne, reagere min hud rigtig hurtigt på diverse olier hvilket resultere i at min hud tilstopper og jeg får små urenheder, but this is so goood og jeg elsker den! Den efterlader min hun sååå lækker og glowy!


  • BEAUTY
  • Near Valby, København

Synes godt om

Kommentarer