..Lets go to the beach

Jeg ved faktisk ikke hvorfor jeg altid blogger så sent, tror det er fordi at jeg føler at nu kan jeg bare slappe helt af, og der ikke er noget andet jeg skal nå. Er så heldig at jeg allerede fik weekend igår(det bliver dog også min eneste friweekend i mange uger - but you gotta work for the money!), så jeg har kunnet slappe helt af idag og bare nyde dagen. Jeg var nede og træne imorges, har altid nogle kalorier der skal forbrændes! hihi, og så tog jeg på stranden med min fætter, som jeg ikke har set i 100år, for at nyde den sidste sol inden det kedelige vejr starter imorgen. Men jeg er altid optimistisk omkring vejret, for jeg kan ikke forstå at det kan være så godt vejr idag, og så dårligt imorgen.. Så vi håber solen kommer bare lidt frem!

Her den anden dag skrev jeg om denne her super flotte jakke jeg havde købt på just a girl, og så havde jeg lavet mig en wish-list over ting jeg vildt godt kunne tænke mig derinde fra! Så modtog jeg imorges den lækreste sag, som selvfølgelig lige kunne fuldføre mit beach-look! What a perfect timing!

[caption id="attachment_527" align="aligncenter" width="960"]
Buksedragt fra www.justagirlsj.com 349kr inkl fragt[/caption]

Den er så flot, og jeg elsker farven! Det er så flot når man er brun og farver på tøjet, gør bare sommeren endnu bedre! Der er lidt 'aladdin'-'Jasmin-ich' over den. Er vildt glad for den. Den kan bruges på stranden, til en hygge tur eller en bytur! Man kan style den på flere måder og det synes jeg er vildt fedt. Man kan bare tilføje nogle flere items hvis man f.eks. vil have den på i byen. Et par stiletter og nogle smykker, så bliver den hurtigt til et helt andet look! Den koster kun 349kr inkl fragt og kan købes lige HER
Synes virkelig den er god til sommergarderoben, da den som sagt kan bruges på flere måder. ELSKER den!!

Synes godt om

Kommentarer